Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Beleférne egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Beleférne egy kapcsolatba hogy a barátnőtök egy fiú barátjánál aludjon néha?

Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 10:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Te bolond vagy! Céges csapatépítőn max belefér ha ottalvós a buli. Akkoris csak megbízható emberekkel, úgy hogy vannak ott mások is akik józanak és lehet rájuk számitani
2024. júl. 7. 16:28
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Én megfordítva ülök a lovon egy picit ezért én engedném.

Sőt remélem hogy hamar le varja a "barát".

Nekem ez azét fontos hogy minél hamarabb derüljön ki hogy nem szeret és csak idéglenesen van velem.

Ha hamar megcsal akkor hamar szakítani fogunk és ezáltal nem pazarlom rá az időt!

Meg sry de nem értem miért nem a pasijával akar együtt aludni? Programozni stb...?

Gyanús mindenesetre.

2024. júl. 7. 17:32
 13/25 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem!
2024. júl. 7. 18:42
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Aki ennyire nem bízik meg a párjában az minek van vele?

Én már aludtam ott havernál, semmi nem történt, mivel csak barátok vagyunk. Ugyanúgy aludtam már női barátnál is, és ugyanúgy vele sem történt köztünk semmi. Számomra a barát az barát, ha férfi, ha nő. Teljesen mindegy.

Továbbá nekem nem kell a párom engedélye😂 nem a tulajdona vagyok, és ő nem a gazdám, hogy bármit megengedjen vagy ne engedjen. Ha akarok barátoknál alszom és kész. Akinek ezzel baja volt azt rövid úton dobtam kifelé.

Igaz, az én párom normális, nem egy frusztrált, bizalmatlan phasz. Na meg azt is tudja hogy ha meg akarnám csalni, bárkivel megtehetném, nem kell ahhoz barátoknál aludni.

2024. júl. 8. 07:54
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

„Aki ennyire nem bízik meg a párjában az minek van vele?”

Kérdezi az, aki a kapcsolatban felmerülő nézeteltérést rögtön kontrollmániával azonosítja, és instant szakításért hörög.

Meg tudod, ez az én testem én életem filozófia csak addig működik, amíg egyedül vagy. A kapcsolatban már bizony kénytelen vagy lemondani dolgokról. Ha ez nem megy, akkor újra úgy fogsz járni, mint a korábbi „szerencsésekkel”.

Persze ha szakítás van, akkor azt te egy erős, önálló, talpraesett nő látszata mögé bújva fogod előadni, mintha te dobtad volna a partnert, miközben zsinórban te költözöl el tőlük. 😂

2024. júl. 8. 08:53
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

15. Nem költözöm sehova. A párom lakik nálam. Másokkal nem éltem együtt.

És tetszik vagy sem, sose lennék kapcsolatban olyannal aki hisztizik mint egy óvodás kölyök, ha barátoknál alszom/ velük töltök időt.

És nem, nem mondok le a szabadságomról, a szabad akaratomról kapcsolatban sem. Amelyik hapsi bólogató kiskutyát keres, váljon egészségére, de én nem az vagyok.

2024. júl. 8. 15:40
 17/25 anonim ***** válasza:

#16 „Amelyik hapsi bólogató kiskutyát keres, váljon egészségére, de én nem az vagyok.”

Ezt vettük észre. Pontosan ezért kerestél magad mellé egy bólogató kiskutyát. Szegény srác…

2024. júl. 8. 15:51
 18/25 anonim ***** válasza:

17. Annyira tipikus. Te is az a fajta véglény vagy aki ha valakivel nem ért egyet, máris támad, megpróbálja a saját frusztrációjából, önbizalomhiányából adódó irányításmániáját jónak és helyesnek beállítani,

és azt az embert meg lenézi aki tiszteletben tartja a párját, az igényeit ( pl hogy barátokkal is időt töltsön, úgy ahogy ők szoktak), megbízik benne és szereti, azt meg lenézi, mintha az lenne a normális. Pedig abszolut nem az.

Ha van egyáltalán nőd, szívből sajnálom, hogy elviseli ezt a betegesen féltékeny, irányításmániás kisgyereket mint te. És az a legröhelyesebb az egészben, hogy azt hiszed az én párommal van a baj amiért tisztel engem és úgy viselkedik mint egy normális férfi.

Egy kapcsolat alapja a bizalom , a szerelem és a tisztelet. Ha folyton kontrollálni probálod a másikat, olyanná akarod formálni ahogy neked jó, kényelmes, mert úgy nem bántja a sérült kis egódat, akkor az már nem ő, és nem párkapcsolat.

Mégis mi a problêma azzal, ha az ember néha a barátaival van, és adott esetben ott is alszik? Nem vagy a párod anyja/apja, hogy korlátozd. Megcsaláshoz nem kell egyébként sem barát, sem ottalvás, ha az embernek ez a szándéka, megoldja ezek nélkül is. Ha pedig nem, aludhat akárhol és akárkivel, nem lesz semmi.

Nem veszed észre, hogy nagyon szánalmas vagy?

2024. júl. 8. 16:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseket rühellem, semmi konkrétum nincs benne.
2024. júl. 8. 17:00
 20/25 anonim ***** válasza:
61%

#18 „Annyira tipikus. Te is az a fajta véglény vagy aki ha valakivel nem ért egyet, máris támad… bla-bla-bla”

Támadni? Én? Szimplán leírtam a véleményem azzal kapcsolatban, hogy hol hibádzik a filozófiád. Rávilágítottam a kettős mércédre, amit a szemellenződ miatt nem veszel észre magadon. Ezen kívül nem csináltam veled semmit.

Mondjuk a hozzászólásodban szépen megmutattad a fogad fehérjét. Ezek után kicsit erős a másikat ekézni olyannal, hogy téged támadna…

„Ha folyton kontrollálni probálod a másikat, olyanná akarod formálni ahogy neked jó, kényelmes, mert úgy nem bántja a sérült kis egódat, akkor az már nem ő, és nem párkapcsolat.”

Azt amúgy tudtad, hogy az emberek egész életükben formálódnak, és a viselkedésük gondolkodásmódjuk soha nem lehet emiatt konstans? Ebben semmi kontrollálás nincs, ez egyszerű hatás-ellenhatás alapon működik. Erről szól a kapcsolat. (Ja, a tiéd kivételesen nem.)

„Mégis mi a problêma azzal, ha az ember néha a barátaival van, és adott esetben ott is alszik?”

Rossz irányból közelíted meg a kérdéskört. Nem attól fog megrendülni a bizalom, hogy az ember párjának vannak ellenkező nemű barátai, hanem attól, ha náluk is alszik. És nem feltétlenül a párod felé, hanem a barátai felé fog az a bizonyos bizalom megrendülni. Tudod, aki ragaszkodik a párjához, az egyben félti is magára hagyni az ilyen helyzetekben.

2024. júl. 8. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!