Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálja ezt a fiú?
Figyelt kérdés
ismeri a lányt tudja jól ,hogy nem csalná meg .Még is ha más mondja,hogy láttam itt a juditkát egy pasival bezélgetni egyböl neki ,hisz be állit olyannak amilyen nem is vagyok.Önbizalma van ,én lehetnék féltékeny ,mert nekem önbizalmam sincs.Fiú barátaim sincsenek.Lehet azért ilyen ,mert kénelmes neki a helyzet.Ha leszolit egy fiu én közlöm vele.De van ugy ,hogy eljelejtem mondani ,hogy beszélgettem ezzel a kutyásbácsival.Meg folyton nekem nem hisz,de másnak iugen.Ha más valaki mondd pl barátai akkor az neki szent.De ha én adok tanácsot azt elengedi a füle mellet,meg az hülyeség.Talán ,nem vagyok elég csinos,hogy ismerkedik más lányokkal is és ezt csinálja?Ürügyet keress,hogy most veszünk össze,mert akkor lelkiismeret nélkül beszélgethet máésal?Azért irtam ide ezt a csinoságot,mert az emberek sokkal kedvesebbel aki csinosab.A szépség relativ2015. dec. 15. 10:34
1/3 A kérdező kommentje:
Sokszor szereti mondani,hogy légyszi csináld meg ezt vagy azt.És ebbe is van veszekedés
2015. dec. 15. 10:35
2/3 anonim válasza:
Fontos a bizalom.Valamiért nem bízik meg benned.
Srác.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!