Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mi beteges féltékenység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi beteges féltékenység vagy belém akar kötni, hogy veszekedés legyen és csináljon rosszar? Hisz akkir nincs bűn tudata, mert akkir ép szüneteltünk?

Figyelt kérdés
Sokszor félek a találkozásoktol,mert a folyton belém köt olyan dolgokba amit elsekövetnék két éve ismerjük egymást.Ma is csak azért irt rám,mert valaki két ember de azt már nem mondta hogy kik mondták ,láttak egy idös bácsival nevetni.Én más lány cagyok mint a többi,meg se csalnám a barátom,nem hogy egy apám lehetnével,vagy papám lehetnével.Meg szoktam állni bácsikkal is nénikkel is beszélgetni becallom,volt hogy sétáltatja a kutyáját és meg simogatom,de ebbe semmi rossz nincs.Ezt nem szoktam elmondani,nem gondoltam volna ,hogy ezr is el kell.Nincsenek fiú barátaim,lehet ezis olyan kényelmes neki a helyzet.De nem ez az elsö esett,higy már többen mondták neki,már máskir us hogy ezzel,láttak.És az a legfájdalmasabb,hogy nekik hisz és nem nekem.Pestre járok dolgozni,és multkir is oda jött egy srác ismerkedni,még ott volt közbe én mar irtam le a facen neki,hogy pl ide jött egy srác.Mitöl van ez mit csinálhak kérek adjatok segítséget nejem ja amugy nekem nincs önbizalnam én is féltékeny vagyok

2015. dec. 14. 22:39
 1/3 opened paradise ***** válasza:
És ha már félsz találkozni is vele,akkor minek vagy vele?
2015. dec. 14. 22:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz helyesírásért
2015. dec. 14. 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Szeretem azért vagyok vele
2015. dec. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!