Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tényleg van köztük vmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg van köztük vmi vagy igazat mond és nincs viszonyuk?

Figyelt kérdés

A történet az,hogy én véletlenül pár hete a barátom telefonjába megláttam egy facebook beszélgetést egy lánnyal amiben azt írta neki mennyire aranyos . Sajnos akkor többet nem tudtam elolvasni mert ép jött. De láttam ki írta és egyszer -amit akkor még nem gyanítottam -mikor azz étteremben voltunk ugyan ez a lány hívta telefonon de akkor nekem azt mondta,hogy az anyukájával akar beszélni ez a csaj aki hívta. Már akkor nem értettem hogy ha így van miért őt hívja de nem szóltam. De most így összeállt a kép,és rákérdeztem,jobban mondva ép veszekedtünk és kicsúszott a számon hogy biztos ezzel a csajjal fut és kérdeztem ki ez a csaj és hogy mi van köztük. De nekem állt hogy a semmi közöm hozzá,a múltja nem rá tartozik és a régi szerelmemet hánytorgatta fel nekem akivel nem tartom a kapcsolatot ,úgy tett,hogy nekem tán üres a telefonkönyvem és már másodjára kaptam meg tőle,h csak a pénze miatt vagyok vele. Úgy tett csesszem meg . Én próbáltam hívni de nem vette el. Másnap írt egy sms-t,aztán a következő nap még egyet amiben szerelmet vallot,kérte hogy bocsássak meg neki amiért ez történt meg ,én vagyok a legjobb dolog az életében ,lelki felüdülés vagyok neki ha velem vagy és minden nap rossz ha nincs velem és nem ölel. Megbeszéltük hogy személyesen beszéljük meg.

Akkor ideadta a telefonját hogy nyugodtan nézzem meg nincs semmi rejtegetni valója,azt mondta semmi nincs köztük és nem is volt. Csak hogy olyat láttam meg ami megint okot adott a félelemre - azt írta a csajnak hogy "akkor nem tudunk összefutni :-/" na ezen megint kiakadtam életemben először sírtam előtte és próbált vigasztalni,továbbra is azt mondta én kellék neki nem más. Na és ezután sírta el magát...elmesélt pár dolgot az életből és hogy csak azért kezdett el interneten beszélni emberekkel mert nincsenek barátai és a lányokkal sem volt jó a kapcsolata és élőben nem tudott ismerkedni,barátkozni velük.

Ezelőtt az esett előtt úgy éreztem, hogy tényleg szeret és akar,de most kétségek gyötörnek és akárhányszor feljön a téma veszekedés lesz belőle és nagyon csúnyán beszél velem + ő is féltékeny mert folyton a volt párom hozza fel és ha megnéznék az utcán féltékeny,zavarja.

2014. júl. 26. 18:37
 1/2 I.Love.Myself válasza:
Én személy szerint nem tolerálom a féltékenységet. Semmilyen szinten. Igy én sem féltékenykedek de ő se tegye. Kicsit furcsa nekem ez a "nincsenek barátaim elkezdtem a neten beszélgetni" dolog,de igazából nem verném nagy dobra. Fájó dolog igen,de ha a másik nőt akarná nem lenne veled. Ha meg elmegy a csajjal akkor sem te veszitesz. Én megpróbálnám elmondani neki teljesen nyugodt hangnemmel,hogy szeretnél bizni benne. Azt,hogy beszélgessen vele nyugodtan de ha találkozik vele,vagy felhivja legyen őszinte veled és mondja el,és biztositsd affelől,hogy addig nem lesz baj amig ez nem megy a kapcsolatototok,az együtt töltött idő rovására.
2014. júl. 26. 21:40
 2/2 Magányos csaj válasza:

Szia!

Szerintem jogos a féltékenységed.

Ha tiszta lenne a pasi lelkiismerete, akkor nem sunnyogna, hanem őszintén elmondta volna, hogy mi van ezzel a másik csajjal.

Én is voltam ugyanebben a szituban, és azóta sem tudok maradéktalanul megbízni benne.

Igaz, még megbeszélni sem tudtam vele, mert nem volt hajlandó beszélni a témáról, azt mondta, semmi közöm hozzá!

Úgyhogy azt tanácsolnám, hogy próbáld vele megbeszélni, ha nem megy, akkor próbálj megbízni benne, és ha ez sem sikerül, akkor lépj tovább, mert állandó kétségek között nem lehet élni.

2014. júl. 28. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!