Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, visszautasitás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, visszautasitás után szoktatok gondolkodni "mi lett volna, ha. "?

Figyelt kérdés

mi lett volna, ha nem virággal próbálkozom, hanem csak úgy magammal?

mi lett volna, ha még várok egy kicsit?

mi lett volna, ha jobban betartom a fogyókúrát, és még többet adok le?

mi lett volna, ha szavak helyett a szemébe néztem volna, és megpróbáltam volna megcsókolni?

mi lett volna, ha nem álltam volna meg amikor levette a kezemet az arcáról, hanem visszatettem volna és simogattam volna?

egyáltalán érdemes ezzel vesződni?

2015. dec. 12. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenki gondolkodik ilyesmin. De itt szerintem nem sz s legfontosabb kérdés hogy, Mi lett volna ha...

Hanem az, Miért?

Vesződni nem érdemes a Mi lett volna ha... kérdéseken.

Ha egy nő őszinte, akkor megmondja a visszautasítás okát, úgy hogy ne legyen bántó.

Tehát teljesen mindegy hogy Mi lenne ha... Ha egyszer nem kellesz neki, akkor, úgy sem ment volna.

2015. dec. 12. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem gondolkodok semmin mert ha egy csaj visszautasít akkor nem azért teszi mert virágot vittél neki, vagy mert nem csókoltad meg.

Vagy bejössz neki vagy nem... ennyi...

2015. dec. 12. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem szoktak visszautasítani...
2015. dec. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!