Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy nem?
Van egy lány az egyetemről, csoporttársam volt (én otthagyom az egyetemet), akivel nagyon jól elvoltunk. Egyre jobban megkedvelt, én is őt (mint embert), de én nem akarok semmit. Néha megdicsérem, ha valami jó cucca van, de másokat is. Reméltem, nem érti félre...Meghívott egy fellépésre, mert az énekkar az élete és szinte senki nem ment el vele, így én elfogadtam a meghívást, de csak mert megsajnáltam, és hogy ne legyek bunkó.
Nem hívtam el soha sehova, és nem tettem neki szerelmes megjegyzéseket. Mégis sokszor rámírt facebookon...A vizsgaidőszak végén pedig találkoztunk a könyvtárban, odamentem hozzá, mosolyogtam (mert ő már nem is szólt hozzám, féltem, hogy megsértődött); majd a könyvtárból kiérve a kezembe nyomott egy kis ajándékot, hogy majd nézzem meg otthon...Egy hímzett zsebkendő volt a monogramommal! Biztos sokáig készíthette...
Hogy mondjam el neki, hogy nem? Bírom meg minden, de nem vagyok belé szerelmes :/ Igazán gyönyörű lány, nem azzal van a baj, csak nem tudnám magam mellett elképzelni, én mást keresek. Mit mondjak neki? Nem akarok bunkó módon csak úgy lelépni, mint ahogy a legtöbb ember. Az olyan legalja dolog, nem az én stílusom, ráadásul ismertük is egymást. Egyébként csodálom a bátorságáért...
24/F
Lehet, én voltam a hibás, sőt! Most hogy így visszagondolok...Sokszor odamentem hozzá órák előtt, hosszan viccelődtünk, beszélgettünk, érdeklődtem iránta, megvártam óra után, hazakísértem. De ez akkor nem tűnt fel, örülök, hogy valaki beszél velem; nem voltam valami népszerű ember a csoportban.
Szegény össze fog törni. Pedig rendes lány, sokaknak tetszik...
Az emberek ilyenek. Ha valaki kedves velük, rögtön félreértik:D Pedig szerintem az lenne az alap, hogy az ember kedves, barátságos, érdeklődő, de mivel manapság ez ritka, így félreérthető, ha valaki így viselkedik.
Megkérdezhetem, hogy mi nem felel meg a leányzóban? Mi az, ami miatt nem akarsz tőle kapcsolatot?
Bonyolult az ügy...
- most buktam meg az egyetemen, nem is megyek másik szakra, nincsen munkám
- még nem dolgoztam fel egy régi viszonzatlan szerelmet
- egy viszonylag kisegyház tagja vagyok, itt csak a velem egyhitűekkel lehetek
- és ugyan, miért is akarna velem lenni? Sokkal jobbat is kaphatna, mint én...
De igazából NEM IS TUDOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!