Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki, hogy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy nem?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemről, csoporttársam volt (én otthagyom az egyetemet), akivel nagyon jól elvoltunk. Egyre jobban megkedvelt, én is őt (mint embert), de én nem akarok semmit. Néha megdicsérem, ha valami jó cucca van, de másokat is. Reméltem, nem érti félre...Meghívott egy fellépésre, mert az énekkar az élete és szinte senki nem ment el vele, így én elfogadtam a meghívást, de csak mert megsajnáltam, és hogy ne legyek bunkó.

Nem hívtam el soha sehova, és nem tettem neki szerelmes megjegyzéseket. Mégis sokszor rámírt facebookon...A vizsgaidőszak végén pedig találkoztunk a könyvtárban, odamentem hozzá, mosolyogtam (mert ő már nem is szólt hozzám, féltem, hogy megsértődött); majd a könyvtárból kiérve a kezembe nyomott egy kis ajándékot, hogy majd nézzem meg otthon...Egy hímzett zsebkendő volt a monogramommal! Biztos sokáig készíthette...

Hogy mondjam el neki, hogy nem? Bírom meg minden, de nem vagyok belé szerelmes :/ Igazán gyönyörű lány, nem azzal van a baj, csak nem tudnám magam mellett elképzelni, én mást keresek. Mit mondjak neki? Nem akarok bunkó módon csak úgy lelépni, mint ahogy a legtöbb ember. Az olyan legalja dolog, nem az én stílusom, ráadásul ismertük is egymást. Egyébként csodálom a bátorságáért...

24/F

2015. aug. 23. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
így, nyíltan, egyenesen. Mikor kettesben vagytok, mondd meg neki, hogy nagyon értékeled, kedves volt az ajándék is, de te nem szeretnél többet barátságnál. Biztos szarul fog neki esni, lehet, hogy beszélni sem szeretne veled többet, de ez van.
2015. aug. 23. 18:22
 2/10 Blade Bone ***** válasza:
100%
Lehet egyszer még visszasírod őt. .. . Rendesen mondd el neki mindenképp, tiszteld meg ennyivel, hívd félre de ne csak 5 percre, mivel régóta ismeritek egymást, beszélgessetek, esetleg arról is hogy neked milyen az ideálod stb. Bár lehet ez még gázabb mint ha egyenesen megkérdeznéd, hogy mit gondol rólad, mert így nem tűnne butának, hogy félreértette a dolgokat.
2015. aug. 23. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha abszolút nem érzed úgy, hogy a társaságában jól érzed magad, akkor állj elé, és köszönd meg neki ezt az ajándékot, majd add a tudtára, hogy ha esetleg olyasmire gondolna, te nem tudod viszonozni ezt. Ha pedig jó volt azért lógni vele, és szívesen fenntartanád a kapcsolatot vele szimplán haveri szinten, akkor várj még kicsit, lehet, hogy mégiscsak változnak az érzéseid iránta. De: semmi sem kötelező!!! Ezt tartsd szem előtt.
2015. aug. 23. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:

Lehet, én voltam a hibás, sőt! Most hogy így visszagondolok...Sokszor odamentem hozzá órák előtt, hosszan viccelődtünk, beszélgettünk, érdeklődtem iránta, megvártam óra után, hazakísértem. De ez akkor nem tűnt fel, örülök, hogy valaki beszél velem; nem voltam valami népszerű ember a csoportban.

Szegény össze fog törni. Pedig rendes lány, sokaknak tetszik...

2015. aug. 23. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Az emberek ilyenek. Ha valaki kedves velük, rögtön félreértik:D Pedig szerintem az lenne az alap, hogy az ember kedves, barátságos, érdeklődő, de mivel manapság ez ritka, így félreérthető, ha valaki így viselkedik.

Megkérdezhetem, hogy mi nem felel meg a leányzóban? Mi az, ami miatt nem akarsz tőle kapcsolatot?

2015. aug. 23. 18:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Bonyolult az ügy...

- most buktam meg az egyetemen, nem is megyek másik szakra, nincsen munkám

- még nem dolgoztam fel egy régi viszonzatlan szerelmet

- egy viszonylag kisegyház tagja vagyok, itt csak a velem egyhitűekkel lehetek

- és ugyan, miért is akarna velem lenni? Sokkal jobbat is kaphatna, mint én...

De igazából NEM IS TUDOM!

2015. aug. 23. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez. De van egy olyan sejtésem, hogy egyszer bánni fogod:)
2015. aug. 23. 19:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehet, csak félek egy komoly kapcsolattól. Még sosem volt :/
2015. aug. 23. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
De akkor próbáld már meg helyretenni magadban a dolgot. Nagyon nem mindegy, hogy nem tudod elképzelni a lányt a párodként, mert mást keresel, vagy attól félsz, hogy te nem leszel elég jó neki.
2015. aug. 23. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Plusz 13 év távlatából azt mondom neked, hogy inkább a vallást rakd félre, mert lehet tíz évig fogod bánni, hogy félrelökted.
2015. aug. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!