Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szatyi94 kérdése:

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány és nagyon de nagyon beleszerettem, nagyon sokat beszégetünk szóval nagyon jól ismerem. Nem tudom hogyan mondjam el neki az igazat, hogy megismerni komolyabban hogy udvarlója legyek, mert szeretnék neki bizonyítani. Facen tudom neki elmondani csak sajnos, de lehet hétvégén talizunk ami még nem biztos. Mit írjak neki hogy érezze azt hogy komolyan gondolom az egészet??
2015. aug. 10. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
"Kedvellek, szimpatikus vagy, úgy érzem, megvan köztünk az összhang. Szívesen randiznék veled. Te mit gondolsz kettőnkről, lenne hozzá kedved?" Ennyi, nem nagy dolog.
2015. aug. 10. 16:39
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha azt kapom válaszként például hogy Bocsi de nem, vagy azt hogy már valaki mással ismerkedek! Ha ezeket fogja mondani akkor hogyan és mivel reagáljak?
2015. aug. 10. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Van BMW-m...
2015. aug. 10. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, hogy oké, nem gond, megértetted. Ennyi, kész, nem egy nagy dolog. :)
2015. aug. 10. 17:15
 5/5 Blade Bone ***** válasza:
Egy kedves lány egyszer azt mondta, hogy "ha csak neten dumálunk az nem szerelem"
2015. aug. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!