Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondjam el neki az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki az érzéseimet vagy ez még korai lenne?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak kicsit már össze vagyok zavarodva. Már egy pár hónapja ismerkedek egy sráccal. Csók már volt. Akkor "megkérte a kezem" hogy járjunk. Ezután kicsit furcsa lett de elmondta h ez csak azért van mert fél az újabb csalódástól.... . Ezek után is találkozgattunk majd megbeszéltük h mi lenne ha megpróbálnánk a kapcsolatot de még mindig olyan baráti kapcsolatban vagyunk már mondta h mi lenne ha valamelyik nap kimennék hozzá.

Bennem az érzések nagyon kezdenek megváltozni szerelem felé. De van valami amitől nem merem neki kimutatni mert igazából most járunk de mégsem hogyan tudhatnám meg h ő mit érez már? Hogy kérdezzek rá? Vagy jobb lenne ha a büszkeségem félre raknám aztán elmondanám neki hogy mit is érzek? Csak az a baj h én semmi jó elrontója nem akarok lenni és félek h mi van ha kicsit megijesztem azzal ha elmondom neki? ( 19L 22F)

2015. aug. 11. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerinted ő mit érez irántad, te hülyegyerek, ha "megkérte a kezed, hogy járjatok"? A kecskéjének tart??
2015. aug. 11. 13:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Egy nem vagyok hülye gyerek

De utána pár nappal mondta h ne haragudjak amiatt h nem olyan nyílt mert neki még megvan az a bizonyos pár lépés távolság. Ez után eléggé elbizonytalanodtam

2015. aug. 11. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagy időt magatoknak és egy picit próbálj a jelenbe maradni és nem gondolkozni olyanon, amin még felesleges. Ahogy egy régi bölcs mondta egy filmben. Csak akkor kezdjünk el gondolkozni azon, hogy hogyan megyünk át a hídon, amikor a hídhoz odaértünk.
2015. aug. 11. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!