Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már, hogy zavarotokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy zavarotokban visszautasítottatok valakit, aki egyébként bejött nektek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 22:29
 1/9 Blade Bone ***** válasza:
Volt igen, de jobb is hogy nem lett belőle folytatás, mert utólag barátként megismerve már nagyon nem jött be az a lány.
2015. aug. 26. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt, bár nem teljesen zavar...inkább zavar miatti félreértés:D Csak később értettem meg, hogy ez valószínűleg célzás volt és utána vertem a fejem a falba, hogy basszus én hülye, mert nagyon tetszett a srác...
2015. aug. 26. 22:49
 3/9 A kérdező kommentje:
2: Elmesélnéd részletesebben is? :)
2015. aug. 26. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen, több is. Persze ha később megismerem kicsit jobban, lehet nem jön be, most csak az első benyomásra, külsőre gondolok. Zavaromban, hirtelen nem tudtam mit reagáljak, ezért lekoppintottam, velem ilyen rendszeresen van sajnos.
2015. aug. 26. 22:59
 5/9 opened paradise ***** válasza:
100%
Nem,de olyan,hogy emiatt nem vettem észre,hogy mit mondd és emiatt "hagytam ki" a lehetőséget,olyan volt. 5 méter után már vertem volna a fejem a falba.
2015. aug. 26. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Legalább 5× volt ilyen: ebből csak 1-et bánok.
2015. aug. 27. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább olyanok voltak, hogy nem feküdtem le velük, nagy hiba volt :-)
2015. aug. 28. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
volt, sorozatba ugyanazt a pasit...mire "lemondott" rólam elkezdett érdekelni, kiderült h egy bunkó...valami tudatalatti dolog lehetett a sorozatos visszautasításban nálam, ami abban nyilvánult meg hogy folyton kihagytam olyan helyzeteket amikor a pasi kezdeményezett...belegondolva jobb is, de máig nem tudom h csak egy menetre vagy barátnőnek akart e, ez az egy még izgatja a fantáziámat
2015. aug. 28. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:

NEM

F/60

2015. aug. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!