Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg azt kellene éreznem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg azt kellene éreznem, hogy Őt minden eddiginél jobban szeretem?

Figyelt kérdés

A barátommal még csak 5 hónapja vagyunk együtt, én 21 éves vagyok, ő 30. Mostanában többször is feltette nekem azt a kérdést, hogy jobban szeretem-e őt minden eddigi barátomnál?

Nem értem miért tesz fel ilyen kérdést. Nagyon szeretem őt,ő a mindenem, de úgy érzem, hogy ilyen kérdésre nem lehet valós választ adni, hiszen az eddigi kapcsolataimban is nagyon nagy szeretettel,szerelemmel voltam a párjaim iránt, és így, hogy azok már elmúltak, igazságtalan lenne azt mondani, hogy az egyiket jobban szerettem volna,mint a másikat. Nyilván azt érzi a legintenzívebbnek az ember,amiben éppen benne van, de nem értem hogy lehetne ezeket "rangsorba tenni". Elmondtam ezt neki is, mivel nem akartam egy olyan választ visszadobni rá, hogy "hát persze, drágám!".

Én gondolkodom rosszul, és tényleg azt kellene éreznem,hogy őt mérföldekkel jobban szeretem, mint például azt a barátomat, akivel 2 évig együtt voltam? Vagy Ő tesz fel nekem ezzel furcsa kérdést?

2015. dec. 2. 13:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Jajj, ez a tipikus férfi ego. :D Majd azt is megkérdezi, hogy jobb-e az ágyban, figyelj csak! :D
2015. dec. 2. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!