Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottunk, de még mindig szeretem. Vissza akarom kapni, bármi áron! Lehetséges ez?
Egy évet voltunk egyutt,már egyszer szétmentunk,mert az alvilági életem megrémitette öt,nem tudta elviselni. Elköltöztünk 2 honapra külföldre,egy iskola program keretein belul.Ott kibékultunk,egyutt laktunk,életem legjobb időszaka volt. Mikor hazaértunk ujra belecseppentem az alvilágba,minek nincs romantikája... Társaimra hallgatva(ritkán hallgatok másokra,de most kétségbe voltam esve) szakitottunk ujra,könnyeimmel kuszkodve ellöktem magamtol,ő is sírt(megvárta,mig távozom). Azóta eltelt 4 nap és életem legnagyobb hibáját követtem el,4napban szakitottam az összes emberrel aki ugymond vissza tud huzni,ezzel az életmóddal is szakitottam. Az elmult napokban beszéltünk ,több órákra ultunk be kávézókba és beszélgettünk,de már nem tud nekem megbocsáltani ujra-viszont látom a szemében hogy még nincs veszve minden,látomm ég azt a kis valamit,ami talán ha felerösödne még erősebb kapcsolatot tudnánk kialakitani.Azt beszéltuk meg,hogy barátok leszunk,nekem ez nem megy,én többet akarok,sokkal többet. Teljesen megaláztam magam,letérdeltem előtte és ugy mondtam,hogy szeretem,mindent öszintén elmondtam,mit miért tettem,sosem hazudtam neki és tudja is,de azt mondja már késő... Kértem,könyörögtem,hogy ne zárja le a dolgot,kezdjuk elöröl,uj emberként(abbahagytam a káros szenvedélyemmel)
Időt kért tölem, de tul sokat ,egy hónapot és félek ez idő alatt eltünik az a kevés is belőle,amit még most megmenthetnék...
Még sosem éreztem senki iránt ilyet,s ugy érzem ezután már nem is tudok majd.
Félek a változástól vagy tényleg ő az igazi és küzdenem kéne tovább?
22/f
Nem tudom, milyen alvilàgi dolgaid vannak és nem is érdekel.
De azt ugye nem gondolod komolyan,hogy valaki is elhiszi,hogy nem fogod tovàbb csinàlni,mert 4(!) napja nem vagy benne.
Főleg a lànytòl ne vàrd,akit kidobàlsz néha az alvilâgi "baràtaid" miatt.
Neked sokat kell bizonyìtanod, mert a bizalmat eljàtszani egy pillanat műve,visszakapni rengeteg munka.
Szted ha tételezzük fel,a mùltat meg is bocsàjtja, a jövőtökre nem vetìtődik ki a félelme?
Találtam legális,megbizhato munkalehetöséget,már nincs szukségem a könnyu pénzre. Semmire sincs szukségem,csak rá. Mi a baj a négy nappal? nem lehet mindent fél évnél kezdeni, de fentebb emlitettem,hogy félek az idö mulásával elmulik minden.
Ugy gondolod nem ő az igazi? Annyi mindent megtettunk egymásért,annyi mindent átéltunk, másnál ez az egy év történése felérne akár kettővel is szerintem
(gazdgság,szegénység,betegség,korház,utazás,haláleset,családi viták stb)
Eddig sem volt szükséged a könnyű pénzre!!!!!
Mindig van màs megoldàs!
A négy nappal az a baj,hogy kevés a bizonyìtàsra. Mi a garancia arra,hogy a megbìzhatò munkahelyen maradsz, és arra,hogy ha pénzre lesz szükséged,meg nem botlasz ùjra?
Màr egyszer eldobtad magadtòl. Ne vàrd,hogy 4 nap alatt ezeket megbocsàssa.
A leíràsod alapjàn szeret téged. Csak annyira elvesztette a bizalmàt..
Nem gondolom,hogy nem ő az igazi,én ezt nem is tudom megìtélni.
Egy hònap alatt semmi nem fog elmùlni. De làtnia kell,hogy igyekszel.
Ezt tettektől vàrja,nem szavaktòl.
Ha egy honapot (ami mar megbocsass, de lof-sz) nem vagy kepes adni neki, akkor hagyd beken szegeny lanyt, mert rohadtul nem erdemled meg, hogy eselyt adjon. Mire, a semmire? 4 napra? Mi az a 4 nap? SEMMI, kerlekszepen, SEMMI. Nem csoda, hogy nem tud bizni benned, de te meg onzo dog modjara meg eselyt sem adsz neki, hogy atgondolja magaban.
Amugy egy ev kapcsolat is semmi. Akkor is, ha kettonek tunik, az se valami sok.
Ha meg akarod ezt menteni, akkor tartsd tiszteletben, amit ker toled. Barmit megtennel erte?? Persze, csak azt nem, amit ker toled, mi?
Ha ennyire barmit megtennel erte, es tenyleg ennyire szereted, akkor megadod neki a gondolkodasi idot es kozben bizonyitasz.
Egy honap alatt, ha igazan szeret, akkor nem fog elmulni benne ez az erzes.
Igen, önző vagy. Akkor gondold el, ő mit veszìthetett...
A bizalmàt és nemcsak benned,hanem lehet,hogy a kapcsolatokba vetett hitét is ùgy összességében.
Egy vàrosban éltek? Semmi nagy tettre nem kell gondolni, csak arra,hogy megmaradsz a munkahelyeden, igyekszel és emberként élsz.
Egyébként elàruljak valamit? Amennyi időt kért tőled(1hònap),nagyon làgyszivű volt ahhoz képest,hogy alvilàgi figura voltàl(????) és eldobtad a tàrsaid miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!