Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szeretem de szakitottu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretem de szakitottunk. Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés

Azt mondta mar nem erzi azt amit eddig igy inkabb hagyjuk minthogy negbantson.

De en szerelmes vagyok bele, nem birom elfelejteni hiszen csak o kell..mit tegyek? :(

2015. okt. 17. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyere hozzám feleségül :D
2015. okt. 17. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfelejteni. Nem lesz egyszerű, de csak magadat teszed tönkre ha csak rá gondolsz.
2015. okt. 17. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Aki ellök magától,azt sajnos ki kell zárnod az életedből.Nem egyszerű.és nagyon tud fájni,de néha muszáj így cselekedni.Csak az idődet pazarlod rá.
2015. okt. 17. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Állj hozzá úgy a dologhoz, hogy nincs értelme azt szeretni, aki téged sem szeret
2015. okt. 22. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!