Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, bele szeretem a legjobb barátomba, mit tegyek?
Nagyon valószínű, hogy bele szeretem a legjobb barátomba és nem tudom, mit tegyek.
Gimnázium első osztálya óta vagyunk nagyon jó barátok (most vagyunk 11-sek), de eddig nem voltak ilyen érzéseim, mint most vagy legalább le tudtam gyűrni.
Eleinte egyáltalán nem voltak ilyen érzelmeim, mert még csak 9-sek voltunk és alig ismertük egymást és még barátnőm is volt, de ahogy telt az idő egyre jobb barátok lettünk és egyre több közös vonásunk, tulajdonságunk és érdeklődésünk lett és pár hónapja már nagyon tetszik. Lassan vagy más fél éve elhagyott (és ahogy kiderült később hogy meg is csalt) a volt barátnőm és emiatt hónapokig magam alatt voltam és ő segített mindenbe hogy valahogy túléljem a nehéz időket.
Egy nagyon talpra esett lány, akit keményfából faragtak. Nem olyan, mint a mai lányok, akik csak a tükör előtt állnak és sminkelik magukat, hanem az a vagány, kemény, de mégis nagyon kedves és önfeláldozó, aki ha kell, fizikai erővel is kiáll bármelyik barátja mellet.
Mindig mindenbe segít és meghallgatja a gondjaimat is. Kívánni sem tudtam volna jobb barátot, de úgy érzem, hogy mostanra beleszeretem vagy még a szerelemnél is erősebb, amit érzek, ami azt se tudom már, hogy mi.
Nincs nála esélyem, mert egyrészt nem vagyok egy adonisz és nincs olyan tulajdonságom, amitől belém szeretne egy lány is, másodszor elég sok fiú udvarol neki.
Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek, mert mindennél jobban szeretem, és nem akarom elveszíteni semmi kép. Ha elmondom, akkor biztos elutasít, és mint barátot is elveszítem, de ő az egyetlen barátom és az egyetlen, akire valaha számíthattam igazán.
Kérlek, adjatok valami tanácsot (vagy írjatok privátba), hogy mit tegyek vagy, hogy felejtsem el, mint szerelem.
Mond el neki, hogy ő volt neked az egyetlen akire számíthattál nagyon fontos neked, és szeretnél vele lenni sokkal jobban mint most. Nyugodtan elmondhatod neki, vagy közeledj felé testileg, fogd meg a kezét, ölelgesd, simogasd és majd idővel mond el neki, hogy szerelemből szereted.
A barátság meg ha erős kibírja az ilyen fajta "problémákat".
Sajnos nem :(
Napok óta nem beszélünk. Csak azt látom, hogy másokkal milyen jóban van és más fiúkkal beszélget és nevet ami nagyon rosszul esik. Olyan mintha nem történt volna semmi, szerintem nem is hiányzok neki amit teljesen megértek ... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!