Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem? Mit lehet tenni? (lent)
Van egy fiú, akivel minden nap beszélünk (a beszélgetéseket azonos arányban kezdeményezi ő is, én is) kb negyed éve. Beszélt nekem egy lányról, aki tetszik neki és bele szeretett. Aztán, amikor próbálkozott nála a lány visszautasította és ezt is nekem mondta el. Nekem közben ettől függetenül kényszeres gondolataim lettek az irányába. Túl sokszor eszembe jut, mindenről. Sokat szórakoztatjuk egymást. De az a sejtésem, hogy ő barátként kezel (szinte biztos). Az ilyesmi változhat? Mitől függ, hogy kibe szeret bele valaki?
Már tapasztaltam máskor is, hogy a fiúk nekem mesélik el a kapcsolati válságaikat, szerelmeiket. Szinte csak fiú barátaim vannak. Egyébként a kinézetem jónak számít, a srác objektív szemmel nézve nem néz ki jól egyáltalán (de magabiztos) valamint kedves, de nem nyámnyila és kiszámítható. Osztálytársak vagyunk, idén végzünk.
Szóval, ha nem a kinézetemmel van a baj, és jófejnek is tartanak, akkor mitől függ az, hogy egy fiú másba szeret bele? Lehet valamit tenni? Vagy, ha nem akkor a kényszeres gondolatok és érzések ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!