Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a viselkedes mire vall?
Figyelt kérdés
3 honapja vagyok egyutt a baratommal, én 19 ő 21. én vagyok neki az elso komolyabb baratnoje, engem vitt még csak haza bemutatni stb. már kimondtuk egymásnak a szeretleket, mert igy is van.jol megvagyunk, de az utobbi idoben azt vettem eszre , hogy nemigazan fejezi ki az erzeseit.megkerdeztem mi a velemenye kettonkrol azt mondta jo felé haladunk. szerintetek a pasik eleve ilyenek vagy csak azert van ez mert még nincs tapasztalata ilyen teren? egyebkent mondtak nekem, hogy legyek vele turelmes.ha valaki esetleg jart hasonlo helyzetben ossza meg velem2015. nov. 15. 21:44
1/3 anonim válasza:
És ha csak annyi a helyzet, hogy más a szeretetnyelve? Tehát másképp fejezi ki a szeretetét? Pl tettekkel? Kicsit beszélgetni is kéne, ha már jártok. :)
2/3 anonim válasza:
Nem pont azonos a problémánk, de a fenébe, nagyon hasonló, nagyon jól ismerem ezt a rossz érzést ami lappang benned. :/ De én pl. látom a cselekedetein keresztül, meg azért mondta is 1X, hogy imád. Hiányzik hogy nem mondja, de tudatosítom, hogy attól még érzi.
3/3 anonim válasza:
Mi csak 2 hónaposak vagyunk. De hosszútávú lesz egyébként, ez nagyon egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!