Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gyenge jellemre vall az ilyen viselkedés?
Figyelt kérdés
Barátom bevallotta az egyik lánynak aki mellesleg az osztálytársa, hogy mit érez iránta és nagyon kedveli és többet szeretne, de a lány nem akar osztályon belül párkapcsolatot. Voltak közös programjaik meg együtt csináltak dolgokat és nagyon jól elvoltak, viszont a lány csak egy nagyon jó barátnak tartja még ezek után is a srácot viszont a fiú kikészült tőle, hogy nem lehetnek együtt, de azóta ugyanúgy beszélnek egymással mint előtte csak barátilag. szerintetek mit mondjak haveromnak, mert ma lesz kis lelkizős napunk...2013. jún. 30. 10:16
2/7 anonim válasza:
Az osztálybeli kapcsolatokat jobb elkerülni, nem jó, hogy mindig együtt vannak... Hamar megunják egymást, majd szakításra kerül sor. A lány ezt már tudja, vagy tapasztalatból, vagy hallotta. "Házinyúlra nem lövünk."
3/7 A kérdező kommentje:
3 évig egy osztályban lesznek még és napi szinten látja
2013. jún. 30. 10:18
4/7 anonim válasza:
Akkor végképp nem ajánlom.
Én is tapasztaltam, 4 hónapig bírtuk... Most meg nem is köszönünk egymásnak.
Haveroddal menjetek el valamerre, ahol vannak lányok... vízpart, strand.
5/7 A kérdező kommentje:
Hihetetlen rossz egyébként, hogy pont olyan tetszik akivel nincs esély.
2013. jún. 30. 10:24
6/7 anonim válasza:
üdv az életben, sok sok ilyen lesz még, hogy olyan tetszik, akinél nincs esély :)
egyébként az osztályon belüli kapcsolatokat én sem támogatom, egyszer vége lesz és akkor csak feszültséget szül.
7/7 UAdry válasza:
Én is azt javaslom,hogy próbáld meg lebeszélni,segíteni neki. Elhiszem hogy nehéz,neked is ebben a helyzetben lenni,mint a barátja. Én is a barátnőmön akartam ebben segíteni. De nem tudtam.Túl szerelmes volt és bírták 3-4 hónapig. AZ óta meg nem is beszélnek,köszönni is csak alig köszönnek,ezért inkább próbálja meg másnál.Nehéz,az biztos. Kitartást neked is,neki is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!