Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelenthet? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? Milyen jellemre vall az ilyen viselkedés?

Figyelt kérdés

A volt barátom nem áll szóba velem, pedig szeretném megtudni, hogy attól, hogy szakítottunk, miért nem lehetünk barátok (ő szakított velem).

Megbeszéltem barátnőmmel, hogy ő kérdezgeti, mintha hajtana rá (a srác nem ismeri). Anno volt róla szó, hogy segítek neki honlapot csinálni, értek hozzá. Majd hirtelen lemondta, de nem mondta, miért. Barátnőm amikor úgy terelte a szót, a srác letagadta, hogy lenne ismerőse, aki értene a weblap készítéshez, ezért tanulja saját magától.

Miért tette? Miért tagadott le?

2011. ápr. 22. 20:27
 1/8 A kérdező kommentje:

Illetve barátnőmmel tegnap beszélt először, 3 mondat után elhívta randira. Majd meg akarja kérdezni, hogy volt-e kapcsolata már, stb, kíváncsi vagyok, mit mond rólam.

Ezek után nem várok sokat.

2011. ápr. 22. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ártana túljutni rajta és ha valóban ennyire kicsinyes nem érdemli meg hogy foglalkozz vele. Egyébként meg nagyon gyerekes akit műveltek, csak lealacsonyodtok a szintjére...
2011. ápr. 22. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
basszus... talán azért nem akar veled barátkozni mert rosszul esik neki, gondolom régen szeretett, én sem barátkozom az exeimmel.
2011. ápr. 22. 20:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak ő mondta, hogy lehetünk barátok, tök jól el is voltunk, aztán egyszer bumm, nem szólt hozzám, és lemondta ezt a dolgot is. SZóval nem értem.
2011. ápr. 22. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

persze ezt már én is mondtam nem egy nőnek, hogy okés vége a kapcsolatnak de lehetünk barátok.....

Kib@szott sz@r érzés ha nem érhetsz úgy hozzá, nem csókolhatod meg, és bújhatsz úgy oda hozzá ahogyan azelőtt! Nehéz elfogadni és megállni!

Nekem 1,5 év volt a maximum amit egy volt barátnő mellett kibírtam haverként! De csak úgy bírtam ki h lett mellette barátnőm egy kis idővel! 26/f

2011. ápr. 22. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
hát büdös vagy, nah...
2011. ápr. 22. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: ez sem teljesen igaz, ő lökött el magától, én szerettem, újra akartam vele kezdeni. Ő mondott nemet, és még utána is jól elbeszélgettünk. SZóval nem értem, mi a fene van...

Az utolsót meg nem méltatom :)

2011. ápr. 22. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Ősznté, van aki tudta követni a sztorit?

Nekem megfájdult a fejem. Vörös a lány?

2011. ápr. 25. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!