Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Milyen jellemre vall az ilyen viselkedés?
A volt barátom nem áll szóba velem, pedig szeretném megtudni, hogy attól, hogy szakítottunk, miért nem lehetünk barátok (ő szakított velem).
Megbeszéltem barátnőmmel, hogy ő kérdezgeti, mintha hajtana rá (a srác nem ismeri). Anno volt róla szó, hogy segítek neki honlapot csinálni, értek hozzá. Majd hirtelen lemondta, de nem mondta, miért. Barátnőm amikor úgy terelte a szót, a srác letagadta, hogy lenne ismerőse, aki értene a weblap készítéshez, ezért tanulja saját magától.
Miért tette? Miért tagadott le?
Illetve barátnőmmel tegnap beszélt először, 3 mondat után elhívta randira. Majd meg akarja kérdezni, hogy volt-e kapcsolata már, stb, kíváncsi vagyok, mit mond rólam.
Ezek után nem várok sokat.
persze ezt már én is mondtam nem egy nőnek, hogy okés vége a kapcsolatnak de lehetünk barátok.....
Kib@szott sz@r érzés ha nem érhetsz úgy hozzá, nem csókolhatod meg, és bújhatsz úgy oda hozzá ahogyan azelőtt! Nehéz elfogadni és megállni!
Nekem 1,5 év volt a maximum amit egy volt barátnő mellett kibírtam haverként! De csak úgy bírtam ki h lett mellette barátnőm egy kis idővel! 26/f
Utolsó előtti: ez sem teljesen igaz, ő lökött el magától, én szerettem, újra akartam vele kezdeni. Ő mondott nemet, és még utána is jól elbeszélgettünk. SZóval nem értem, mi a fene van...
Az utolsót meg nem méltatom :)
Ősznté, van aki tudta követni a sztorit?
Nekem megfájdult a fejem. Vörös a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!