Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vall ez a viselkedes? Most akkor miert csinalja ezt?
Figyelt kérdés
Vagy 3 eve megprobalt engem felszedni, de nem foglalkoztam vele. Azota, ha tudja, hogy latom, nem igazan nez ram, ha megis, akkor elkapja a tekintete. Tegnap elment mellettem autoval, es nem koszont, ma delutan viszont setalta a park fele, o ott volt majdnem a parknal, es lattam, hogy ahogy megkerulte engem nezett, majd elnezett, utana pedig megint engem nezett.2014. aug. 17. 15:10
1/2 anonim válasza:
Azért van a szeme,hogy nézzen.Ha akarna valamit tőled,nyilván lépne.
2/2 anonim válasza:
Lehet lemondott rólad. Ha mostmár nyitnál felé; akkor lépj te, mert vagy az van hogy már nem mert lépni, vagy az hogy már nem èdekled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!