Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fúk, lányok, férfiak, nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fúk, lányok, férfiak, nők, miért történik ez?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, a barátom 20.

A kapcsolatunk már több, mint két éve működik, kisebb-nagyobb nehézségekkel, amiket mindig sikerült megoldanunk és áthidalnunk. Utóbbi időben teljesen megváltozott: semmi nem érdekelte, ami velem kapcsolatos, nem figyelt rám, akkor sem, ha kértem, tiszteletlen és érzéketlen volt velem, nagyon sokat bántott, el sem tudom mondani, hogy mennyit. Mégis én voltam mindig az, aki kettőnk közül helyre akarta hozni a dolgokat. Én sem vagyok hibátlan, mert nem vagyok tökéletes, viszont próbáltam mindig eleget tenni neki, hogy ne bántsam meg, és, ha mégis, akkor bocsánatot kértem, elismertem, és meg akartam beszélni. Ez nagyon jól működött... egy ideig... Egyik napról a másikra úgy döntött, levegőre van szüksége. Most az egyszer nem tartottam vissza. Nem keresett, de én sem... Facebookon levadult: posztolt, képeket töltött, kommentált, lájkolt, gyerekesen viselkedett nagyon. Nem reagáltam le... Boldognak látszott végre. Viszont eltelt egy hét és visszakönyörgi magát, hogy megbánta, amit tett, nem akar elveszíteni, stb...Ha komolyan is gondolja, akkor miért csak most jön rá? És , ha annyira fontos lennék, akkor miért hagyott el? Miért bántott annyit? Annyit elmondok, hogy a két év egyszerűen csodálatos volt: nagyon kiegyensúlyozottak voltunk, értékes kapcsolatunk volt, volt, mikor ketten is imádkoztunk és templomba jártunk, sokat lelkiztünk összebújva.... és ilyen csodás dolgok... Most nem értem, mi van. Teljesen összezavart...

2015. nov. 14. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Csak hogy érezd hogy igazi rosszfiú, és annyira domináns hogy ezt megteheti veled. Ezek után sokkal jobban fogod élvezni vele a szexet! Tehát csak azért csinálta hogy boldog legyél. Sajnos ti nők ilyenek vagytok, a barátodnak muszály volt ezt meglépnie. Biztos nem élvezte, de hát ti erre vágytok!
2015. nov. 14. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha eszednél vagy, akkor nem fogadod vissza. Túl sokat beletettél ebbe a kapcsolatba, és mit kaptál vissza?

Még csak 19 vagy. Nem is éltél még! Itt az ideje!

2015. nov. 14. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Na a nagy vallásos emberek... hiába imádkozol, ha semmit sem ér, ezen sem segít. Mindenki maga irányítja az életét. Megy és kész. Ti alakítjátok, nem más.
2015. nov. 14. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek, a barátod egy "rosszfiú", azokat pedig egy értelmes lány elkerüli. Úgyhogy ha van egy kis eszed, nem fogadod vissza.

Az meg, hogy templomba járt, még nem jelenti azt, hogy jó ember. Villon is vallásos volt.

2015. nov. 14. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem arra várt, hogy te keresd, amikor facebookon "boldognak" mutatta magát, majd amikor rájött, hogy ez nem működik, akkor megijedt, hogy el fog veszíteni,

De nem tudom mire volt jó ez az egész, talán minden túl szép volt és bele kellett kicsit rondítani, másra nem tudok gondolni

2015. nov. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!