Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha randiztok egy nővel, mi történik ha elmúlik az újdonság varázsa érzés?
Pont ellenkezőleg. Azt a tüzet ami van kellene jobban elkezdeni szítani. Hidd el utána mi is fogunk még több fát hozni rá. :)
22/F
1# vagyok.
És az nem jutott eszedbe, hogy azért jöjjön át, hogy te tehess érte? Hívtad volna át azért, hogy mondjuk az öledben, vagy karjaidban pihenhessen. Legközelebb 2x annyi fával jött volna, és azt már csak is érted gyűjtötte volna. :)
Illetve attól is fél, hogy egyszer igazán megszeretem és miatta így sebezhetőbb leszek. Tudom ez így hülyén hangozhat, de tényleg ez van benne.
Több mint fél éve ismerem, és kb egy hónapja jöttünk össze. Az előtte lévő hónapokban amikor csak barátkoztunk kialakult közöttünk egy nagyon jó baráti viszony. Már akkor is többször kérdezte, hogy szóljak ha megbánt valamivel, de én mindig mondtam neki, hogy nem bántott soha semmivel se. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!