Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak mi történik ha megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi történik ha megismerkedtek egy külsőleg csinos alkatú nővel de mikor oda kerül a sor hogy szexeljetek és ledobja a ruháit akkor elképesztő testet láttok?

Figyelt kérdés

Erősen narancsbőrös test megereszkedett bőr az elhízás jelei, hurkák amit persze a ruha feszessége mindent takart, bőr elváltozás, pattanásos segg és comb.

Aránylag szép arcú lány de a teste még sem az amit elképzeltetek a ruha alatt.

Mit tesztek ilyenkor, vagy mi történik?

2013. nov. 19. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha már ledobta a ruháit valószínüleg szex mindenképp lesz, meg hát attól függ, ha szeretem akkor nem számítanak az ilyen dolgok, ha alkalmi, akkor meg max többet nem keresném ha tényleg annyira gáz
2013. nov. 19. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdező azért a nagy dolgokat lehet látni.De valóban eléggé kedv romboló tud lenni
2013. nov. 19. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Feküdtetek mér vízágyban?
2013. nov. 19. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy ha valaki elhízott, akkor az csak ruha nélkül látszik.

Vagy sokat fogyott korábban és attól ereszkedett meg a bőre?

Szerintem, amiket írtál (pattanás, narancsbőr) olyan dolgok, ami ellen sokszor nem lehet tenni, és általában mindenkinek vannak hibái. Ha az ember szereti a párját, akkor igazán észre sem veszi ezeket.

2013. nov. 19. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek legyenek a legnagyobb bajai.Ha normális és nem ronda,akkor ki nem sz@rja le,hogy néz ki a teste?

Szerintem normális párt nehezebb találni,mint jó külsejűt.

2013. nov. 19. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből látszik,hogy te még sose szerettél igazán valakit kedves kérdező.

Tavaly ősszel a közelembe akart férkőzni egy olyan férfi, akinek a külső betegesen fontos. Természetesen jól megszívattam, mert az ilyen mást nem érdemel!

2013. nov. 19. 20:36
 7/7 anonim válasza:
47%
megmondneki hogy ne vetkőzz csak szopni fogsz
2015. ápr. 11. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!