Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi történik ha megismerkedtek egy külsőleg csinos alkatú nővel de mikor oda kerül a sor hogy szexeljetek és ledobja a ruháit akkor elképesztő testet láttok?
Erősen narancsbőrös test megereszkedett bőr az elhízás jelei, hurkák amit persze a ruha feszessége mindent takart, bőr elváltozás, pattanásos segg és comb.
Aránylag szép arcú lány de a teste még sem az amit elképzeltetek a ruha alatt.
Mit tesztek ilyenkor, vagy mi történik?
Nem tudom elképzelni, hogy ha valaki elhízott, akkor az csak ruha nélkül látszik.
Vagy sokat fogyott korábban és attól ereszkedett meg a bőre?
Szerintem, amiket írtál (pattanás, narancsbőr) olyan dolgok, ami ellen sokszor nem lehet tenni, és általában mindenkinek vannak hibái. Ha az ember szereti a párját, akkor igazán észre sem veszi ezeket.
Ezek legyenek a legnagyobb bajai.Ha normális és nem ronda,akkor ki nem sz@rja le,hogy néz ki a teste?
Szerintem normális párt nehezebb találni,mint jó külsejűt.
Ebből látszik,hogy te még sose szerettél igazán valakit kedves kérdező.
Tavaly ősszel a közelembe akart férkőzni egy olyan férfi, akinek a külső betegesen fontos. Természetesen jól megszívattam, mert az ilyen mást nem érdemel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!