Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet egy kapcsolat hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat hosszú távon is, ha a férfi diplomás informatikus, a nő meg egyszerű OKJs kozmetikus-műkörmös?

Figyelt kérdés

Amúgy nagyon jó pasi, kedves és udvarias :)

2 hónapja járunk.

csak az a baj h nincs túl sok közös témánk... én ugye egész nap nőkkel beszélgetek, de csak ilyen csajos témákról szal nem vagyok túl tájékozott "a nagyvilágban", max a divat, sminkek meg a kutyák érdekelnek :P tudom h páran egyszerűnek tartanak de ez nem igaz!

csak attól félek h butának fog tartani egy idő után magához kéepst. mert hozzá képest az is vagyok sajnos :( :) mert nekem amivel ő foglakozik az kínai (pedig próbáltam már megérteni) a politikához, törihez hülye vagyok :/ a számítástechnikáról meg annyit h még bekapcsolni is félek a gépeket :D nehogy elrontsam

de amúgy iszonyat kedves és folyton kérdezget mi volt ma velem, meg kérdezget ilyen csajos témákróé dehát nem hiszem el h érdekli :D a gond cska az amikor pl. egy filmet nézünk és el kell magyaráznia... v vmi mást... látom h ideges mert nem szeret magyarázni...

nekem nincsenek nagy céljaim ő meg szinte folyton agyal, nagy dolgokon...

ő azt mondja h csak önbizalomhiányos vagyok és szeret velem beszélgetni.. és egyáltalán nem tart butának ezt mondja :) de nemtom.. szerintetek hosszútávon nem lesz ez baj? mit csináljak, h ne tartson butának? :)

2015. nov. 12. 12:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
61%

19: "Hát, műkörmöt én is tudnék magamnak csinálni simán, nem egy nagy valami."

Azért azt megnézném :D Nekem is van ismerősöm aki hobbiból ezzel szórakozik, és köze nincs ahhoz amit egy jó körmös csinál. Egyszerűen igénytelen, ronda és kész. Ez ugyanolyan szakma mint a többi, kell a szaktudás, és kell a gyakorlat is.

Sminkelni meg, ki nem tud?

2015. nov. 12. 17:10
 22/37 anonim ***** válasza:

Csak a végzettséget tekintve simán, nem a papírtól lesz senki értelmes/érdekes.

De ha nőként csak a divatról tudsz beszélgetni, az nagyon gáz (szerintem), ahogy a cél nélküliség is.

2015. nov. 12. 18:18
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

#10-es vagyok újra. Azért ennyire nem kellene lenézni a szakmunkát. Ennyi erővel azt is mondhatnánk,hogy Jamie Oliver mire van úgy elszállva,hisz csak ezt-azt rászór az ételre meg kevergeti. A fodrász meg csak megragadja az ollót, nyissz-nyassz és kész. Hát azt hiszem egy embernek sem kívánom,hogy én vágjam le a hajt vagy az esküvőjére tortát készítsek. Ezek is szaktudást igényelnek és sok tapasztalatot!

Mondom ezt úgy,hogy én irodában dolgozom, de nagyra becsülöm az igazán jó szakembereket.

2015. nov. 13. 07:10
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi,hogy nem vitatom el a programozás nehézségét. De nem csak ebben méretik valakinek a tudása. És,hogy eltérjek a szakmunkától azt hiszem megegyezhetünk,hogy egyikünknek se tudna gazdasági elemzéseket vagy pénzügyi kimutatásokat egy könnyen előállítani.
2015. nov. 13. 07:32
 25/37 anonim ***** válasza:
*egyikünk
2015. nov. 13. 07:32
 26/37 anonim ***** válasza:
38%

A harmadik egyetem az msc, a negyedik meg doktori... Ezt jelenti. Én 3 év alatt végeztem el, bukás nélkül. Van mire arcomnak lenni :D

Műkörmöst azért elég könnyű találni, igazán jó műkörmöst találni annál nehezebb. Tömegszakma, ahogy sok más. Ha kőműves, asztalos, vagy hasonló kétkezi hiányszakmák egyikét űzné, akkor nem nézném le. De sok lánynak csak erre van ki az esze. Műköröm meg fodrász. Semmi ambíció.

2015. nov. 13. 16:41
 27/37 anonim ***** válasza:
61%

26: sajnálom, hogy amellé a doktori mellé valami átfogóbb intelligencia nem társult. De hát itt tartunk ma, az emberek nem olvasnak könyvet, nem szocializálódnak, nem ismerik a világot - de egy párszáz oldalas tézissel doktorit szereznek - amit én nem vitatok tőlük/tőled - csak azért látszik, hogy az átfogó tudásod a világ működéséről, néhány fundamentális hiba miatt elvérzik. És ez persze kihatással lehet, a későbbi munkádra is...

Azt most tegyük félre, hogy amikor én jártam egyetemre, gépészmérnök szakon az a pár lány, röhögve ment át, mert ugye minden kistanár, gyakorlatvezető nekik segített... És ahogy hallottam, ez infon is úgy ment... de ez túl szexista lenne...

Meg azt is tegyük félre, hogy informatikából, minek doktori már megbocsáss? Annak mi értelme? Ez egy olyan szakma amiből nem doktorálni kell, hanem űzni... mire megírsz egy doktorit, elavul az adott technológia. De javíts ki ha tévedek...

De ami nonszensz nekem, amiket a szakmákról írsz. Kőműves, asztalos munka egy lánynak? Tudod te egyáltalán mit csinálnak a nevezett szakemberek? Nem vitatom a gyengébbik nem eredményeit, de szerintem ritka aza nő aki hosszabban bírna a kőműves melót - főleg reggelente a 2-3 feles pálinkát!

" De sok lánynak csak erre van ki az esze. Műköröm meg fodrász. Semmi ambíció."

Én ugyan férfiként nem tudhatom, de világosíts föl, miért nem kell ész egy műkörmösnek. Azt mondjuk tudom, h egy fodrásznak is kell ész, nézd meg a mesterfodrászokat, vagy akik saját szalont nyitnak.

Persze vannak fodrászok, akik kifejezetten nem túl eszesek, de a szakmájukban jók és ügyesek. Aki nem 180-as IQval születik (amit ugye nem te választasz), az miért nem elég ha becsületes, és kedves, emberileg, nem értem miért kéne olyan mércét állítanunk, ahol az atomfizikus a legjobb ember, a többiek meg tőle lefele...

Ambíció? Lehet h nem a munka terén vannak ambíciói. Én mérnökként diplomáztam, a munka terén mégse volt semmi ambícióm. Most megtaláltam a módját, hogy a hobbimból megéljek, és kétszer annyit keresek kétszer kevesebb "munkával" (ami nekem szórakozás) mintha a szakmában dolgoznék. Hányszor hallottam h nincsenek ambícióim. Ma már csak röhögök ezeken a savanyú embereken. Az ambíció szót leginkább azoktól a kiégett, agyonhasznált, szerencsétlen emberektől hallom akik napi 12 órát robotolnak egy irodában és a fönökük óhaját lesik. Droidok. Közben éhbérért végzik a nehéz melót, és a munkájukból valami gazdag befektető Amerikában meg röhögve gazdagszik miközben a jachtján iszogatja a whiskyt. Kinek van akkor ambíciója? Az ambíció h kitömjem mások zsebét? Nyilván nem. Lehet h valaki a magánéletben szeretne sikeres lenni, családot szeretne, esetleg híres művész akar lenni. De az is lehet ambíció, h boldog legyél. Tudod, lehet vki úgy is boldog ha 8 óra munka után hazamegy és semmi gondja, boldoggá teszi a párját és ez a célja...

2015. nov. 13. 18:10
 28/37 anonim ***** válasza:
0%

Jah, gratulalok, en még az osztatlan rendszerben voltam, szamomra absc /humanosoknal ba / rohadtul nem egyetemi vegzettseg, mar neharagudj. Nekem ket osztatlan kepesitesem van, lehet ezert nem verem azzal a nyalam,h okosabb vagyok mint egy kozmetikus. Szoval van hova fejlodnod. /leginkabb jellemileg, mert okosabb mar nem leszel es nem azert, mert ezen a teren a maxot hozod/

A konklozio mindenestre az, hogy nincs igazad abban, hogy az ertelmisegi ferfiak jobban szeretik az ertelmisegi noket. A temat reszemrol lezartam, mert baromira kinos amiket osszehordasz.

2015. nov. 13. 18:14
 29/37 anonim ***** válasza:
49%
18:10 a csajnak nincs doktoria, csak egy szimpla infos foiskolai szintu OKLEVELE /az 'en idomben megcsak diplomanak sem hivtak....
2015. nov. 13. 18:15
 30/37 anonim ***** válasza:
Kérdezőnkkel mi lett? :)
2015. nov. 13. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!