Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak a pénz érdekli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pénz érdekli a nőket?

Figyelt kérdés
úgy értem,hogy mai világban nem elég egy okos rendes szép nőt szavakkal vagy tulajdonságokkal megfogni hosszú távra,komoly célra. jó benyomást kell tenni a szüleire barátaira tenisz edzőjére stb.. :D most persze jönnek majd a válaszok,hogy csak a ri bancokat érdekli a pénz,a rendes nőket nem,de ez hülyeség... mert én még nem láttam szép lányt hajléktalannal együtt. :) legtöbb nő/lány csak felszínes dolgokról beszél a párjával,nem is ismerik egymást igazán,a lényeg,hogy legyen kocsija jogsija,jó állása,vonzó legyen,humoros,szeresse a gyerekeket stb.. annyi mindennek meg kell manapság felelni,és ha valami nem stimmel már egyből mással ismerkednek,elveszik az érdeklődés.
2015. nov. 6. 17:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%

Tudod rengeteg nő él boldog párkapcsolatban...akkor a te érveid szerint nem létező pasikkal?

Még egy érdekesség: azt kérdezed, miért csak a pénz érdekli a nőket, majd ezt írod: nem láttam még szép lányt hajléktalannal együtt.

Most felejtsük el egy pillanatra, hogy milyen pocsék érv ez, de ráadásul meglepő is: szóval csak a szép nő a nő? Ha csúnya lány van hajléktalannal, akivel egykategóriások, az más, igaz?

Szóval te meg a külső alapján ítélkezel...kedves.

ja, csak hogy tudd: a nőket nem csak a pénz érdekli. Nem kívánok a saját társadalmi státuszom alá menni, de fölé sem. Ezért sosem leszek hajléktalannal, de milliomossal sem. Egyik sem vonz.

Azt meg pláne nem értem, miért olyan ördögi elvárás az hogy legyen humoros és szeresse a gyerekeket. Nyilván minden nő szeretne családot. Egy sótlan, humortalan, gyerekgyűlölő tökfej kinek kellene? agyrém vagy, a hülyeséged miatt nem kellesz senkinek.

2015. nov. 6. 23:08
 22/23 Sunshinedoll ***** válasza:
52%
brutálisan őszinte leszek: mert sok pasiban az égvilágon semmi értékelhető nincs a pénzükön kívül.
2015. nov. 7. 00:05
 23/23 anonim ***** válasza:
Hány hajléktalan férfi és hány nő van? Ja...De nem ez a lényeg. Úgy gondolom a "csöves pasi" és a "bocs de nem tudlak elvinni maldivra" pasik között van pár oktáv. Van akinek az is csöves, aki nincs vezető beosztásban és nem nyaral 3x külföldön egy évben. A nők valóban képmutatóak. Az a nő, aki egy picit is helyesebb, felvállalhatóbb, az már pénzéhes...egy pasiban a "lehetőségeket" figyeli. Nem biologiai szempont, nem az utódok miatt. Önző, saját szempont. Most jöttök azzal, hogy dolgozik a nő meg a pasidnak nincs semmije... Hát neked ez sikerült. Nekem mindig volt párom, nem vagyok ronda, kövér se..voltak jó állásaim, rosszak is...van kocsim, házam... Mégis azt mondom: legtöbb nőnél a pénz komoly szempont. Ja bocs, dagadtaknál, bányarémeknél nem. Bár az utóbbi években már ők is módszeresen válogatnak, náluk van ugye az összes p*na, megtehetik. Nem gond ez, csak gusztustalan. Hidd el azok a pasik is így látják, akik pénzesek meg baromi szuper trendi kinézetűek: mint akikről álmodoztok. Csak ők nem mondják el NEKTEK, inkább csak mosolyogva csendben kihasználnak és felülnek a ti ócska igényeiteknek, megd*gnak...aztán idővel lapát. Amitől aztán ti telesírjátok a közösségi oldalakat milyen szemetek a férfiak. Miért szemetek? Mert megtehetik! Mert tudják,hogy sok a pénzéhes nő,bármikor fognak egyet. Ezek a pasik ugyan este nem azért forgolódnak az ágyban mert nincs felvállalható helyes nőjük...vagy mert "lúzerek" meg csak hisztis anyuci kedvencei, hanem mert CSAK azért van jó csaj mert lóvé és külső. Külső? Jónéhány nő, ha van lóvé, a külső se igazán számít. Sokszor szomorúan látjuk milyen gázos külsejű tuskókkal álltok össze. Nálunknál sokkal ócskább faszikkal - csak mert van temérdek elb*szni való pénz. Belső értékek? Ne viccelj...Mondom mindezeket úgy, hogy nem vagyok mai srác és volt jópár hosszú kapcsolatom is. Arról nem is beszélve, hogy mai nők többsége alkalmatlan a dugáson kívül bármire is (van aki arra se jó)...nem való gyereknevelésre, , nem tud főzni..képtelen takarítani,rendet tartani stb. Tiktok, facebook, insta, wellness, koktélozgatás, rendelgetés a netről, nyaralás. És ezek már nem a pláza cicák, inkább átlagos, de túlértékelt lusta nők. Egyre többen... Kell ez nekünk??
2023. jún. 16. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!