Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves nőket miért csak az érdekli hogy mennyi pénz van a zsebemben?
Mert mindegyik a corvinusra jár vmi gazdasági szakra :D
Esetleg keress máshol nőket. Ha meg keveset keresel ne csodálkozz hogy a nők nem látnak benned olyan férfit akivel összeházasodhatnak közös otthont vehetnek és gyereket vállalhatnak....ehhez mind pénz kell és többnyire a tiéd...de legalább a tiéd több legyen mint az övé.
F/27
Nem tudom, de én is ezt tapasztalom. 22F
Ha nincs pénze az embernek akkor tojnak rá. Állandóan azt kapom meg, hogy nincs autóm 22 évesen. Meg hogy egy senki vagyok.
Szerintem azok el vannak tájolva, akiket csak az érdekel.
(Sok hasonló kérdést látni, remélem azért van esély, hogy valaki kimaradjon ebből.)
Vannak, akiket ez érdekel, mert azoknak az az életcéljuk, hogy találjanak egy gazdag férjet, és a kisujjukat se kelljen megmozdítaniuk... A normálisabbakat pedig azért érdekli, mert a jövőjükre gondolnak, és több lehetőséget látnak egy pénzes férfiban, mert azzal együtt jár általában az is, hogy akkor az a pasi vélhetően nem lusta, vannak céljai, vitte valamire az életben, és ez biztonságot ad nekik.
De van olyan is, akit nem érdekel. Engem pl nem érdekel a pénz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!