Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak a pénz érdekli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pénz érdekli a nőket?

Figyelt kérdés
úgy értem,hogy mai világban nem elég egy okos rendes szép nőt szavakkal vagy tulajdonságokkal megfogni hosszú távra,komoly célra. jó benyomást kell tenni a szüleire barátaira tenisz edzőjére stb.. :D most persze jönnek majd a válaszok,hogy csak a ri bancokat érdekli a pénz,a rendes nőket nem,de ez hülyeség... mert én még nem láttam szép lányt hajléktalannal együtt. :) legtöbb nő/lány csak felszínes dolgokról beszél a párjával,nem is ismerik egymást igazán,a lényeg,hogy legyen kocsija jogsija,jó állása,vonzó legyen,humoros,szeresse a gyerekeket stb.. annyi mindennek meg kell manapság felelni,és ha valami nem stimmel már egyből mással ismerkednek,elveszik az érdeklődés.
2015. nov. 6. 17:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
adom a kérdésed válaszod de látod habzik itt a szájuk hogy jaj biztonság pappapapapapapa
2015. nov. 6. 18:03
 12/23 A kérdező kommentje:
10-es teljesen egyetértek! a nőknek olyan típus kell amilyen nem létezik! legyen kedves,ne legyen nagyképű,de legyen tökös határozott magabiztos.. ez máris ellentmondás :D
2015. nov. 6. 18:05
 13/23 anonim ***** válasza:
25%
Nem ellentmondás.
2015. nov. 6. 18:15
 14/23 A kérdező kommentje:
utolsó miért nem? alá tudod támasztani,vagy csak ennyi az észérved? :D olyan személyiségű ember kell a nőknek aki nem létezik.. mert a csendes rendes jó emberek kell a nőknek,aki nem egoista típus,de közben meg kell nekik egy határozott kemény macsó is,ezért lehet az,hogy sok nő fűvel fával csalja a párját,egy kicsit ebből egy kicsit abból ;)
2015. nov. 6. 18:18
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem az a ciki, ha csak nercbundáért dugnak veled, hanem ha még úgy sem. :D
2015. nov. 6. 18:20
 16/23 anonim ***** válasza:
55%
1 nő a kedves romantikus férfiről álmodik tudat alatt de még is mindig a bunkóval jön össze.... logika az nincs
2015. nov. 6. 18:21
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

Neked nincs észérved, mert fogalomzavarban vagy. A harározott, "tökös" nem azt jelenti, hogy valaki egy nagyképű tapló, aki fűvel-fával csalja a párját.

Lehet valaki magabiztos, normális önértékelésű, olyan aki kiáll magáért, de közben korrekt, becsületes és nem bánt másokat.

2015. nov. 6. 18:34
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Engem igen is érdekel a pénz is az mellet hogy milyen személyiség,de nyílván a pénzéért nem lehet senkit szeretni.A pénz mem tesz boldoggá de kel a mindennapi élethez.A férfiaknak is vanak elvárásai,csak ők külalakjának mennek,ezt nem is ragoznám tovább.Ne légy álszent mert neked is vannak elvárásai.
2015. nov. 6. 20:40
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

Na figyelj apukam az amit leirsz szintiszta baromsag.

Azert mert te egy erzelmi nyomorek vagy es ez kisugarzik es ezert nem piszkal meg egy no sem meg bottal sem az nem azt jelenti hogy minden no egy penzehes ri...anc. A buta sekelyes emberek ismerve az altalanositas.

Ambar en sem lattam meg csovest szep novel de ez ugyanolyan buta erv volt mint ami ilyen alacsony intellektusu embertol elvarhato.

2015. nov. 6. 20:59
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
Szép vagyok és a párom a legjobb barátom is egyben. Ismerjük egymás minden hülyeségét, felszínes dolgokról nem szoktunk beszélni. A barátom nem gazdag, a családja sem, nincs jó autója, de remek a humora, végtelenül kedves, ambíciózus, vannak elképzelései arról mit akar elérni és aktívan tesz is érte, egyetem alatt aktívan dolgozik egy cégnél ahova mindig is be akart kerülni. Szóval nem a pénz a legfontosabb hanem a talpraesettség és hogy ne legyen léhűtő... Annyiban jó ha jól keres (olyan jól, vagy jobban mint én) hogy nincs abból kisebbségi komplexus, hogy az asszony többet visz haza. De nem elvárás. Ha tisztesen megtudunk élni és feltudunk nevelni 3 gyereket a kettőnk fizetéséből akkor onnan lényegtelen hogy arányaiban mennyit tesz hozzá a költségvetéshez.
2015. nov. 6. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!