Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az itteni férfiak/fiúk többség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiak/fiúk többsége miért hiszi azt, hogy a nőket/lányokat csak a pénz érdekli?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen tapasztalatuk, vagy azért mert sikertelenek a nőknél könnyebbnek érzik ha ráfogják az egészet arra, hogy csak a pénzre hajtunk? :)

Csak már kezd idegesíteni ez az egész... Ha valami nem úgy alakul ahogy szeretnétek nem kéne rögtön a másikat hibáztatni.

2014. dec. 14. 11:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert akinek van pénze, az vehet magának "szerelmet" és nem kell érte sokat kűzdenie, mert pár filléres nő rájukmászik :) És mert azt látom, hogy az olyan fiúk mennek "lányokkal", akiken ott a 30-40. ezer forintos supra cipő és társai..
2014. dec. 14. 11:40
 2/41 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ezt látják a környezetükben. Különben senki nem mondta, hogy csak az érdekelné őket, inkább az is.
 3/41 anonim ***** válasza:
Mi érdekli manapság a nőket? Mi az a 3 dolog ami kell a mai nőknek???
 4/41 A kérdező kommentje:

De felfoghatnák, hogy azokat akiket jobban a pénz érdekli annyira is kell komolyan venni.

Mi kell a mai nőnek? Melyiknek a normálisnak vagy annak amelyik eldob egy idő után?? Nem mindegy...

2014. dec. 14. 11:42
 5/41 anonim ***** válasza:
A noknek a penz kell, a ferfiaknak meg a feszes mellek formas popsival. A kivetelek meg mindket reszrol csak szivnak...
2014. dec. 14. 11:44
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból. Persze nem minden nőt csak a pénz érdekel, mert van, akinek a külső fontosabb.
2014. dec. 14. 11:46
 7/41 anonim ***** válasza:
34%
A legtöbb srác, aki így gondolkodik azt hiszi, hogy ismeri a nőket, pedig inkább magukat kéne ismerni.
2014. dec. 14. 11:46
 8/41 anonim ***** válasza:
90%

Felfoghatnád ha csak a pénzemért is de ha van egy nő aki szül nekem gyerekeket,normálisan viselkedik és el lehet vele élni hosszútávon akkor ezzel semmi probléma nincs.

Sőt ha csak kirakatmacának jön pár hónapra a pénzemért az nem probléma egyikőnknek se.És igen a nő szereti a más pénzét költeni ez a teljesen normális.

2014. dec. 14. 11:47
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
felénk is olyanokkal vannak a lányok/nők akik legalább középosztálybelinek számítanak, vannak kivételes esetek de azok ritkák, szóval én kiskoromtól kezdve egészen napjainkig ezt láttam (most 27 éves vagyok), természetesen mi csórók vagyunk, dolgozok tisztességesen, van mit enni, lehetőségekhez képest adok magamra, de ez nagyon kevés, az hogy milyen az ember viselkedése, hozzáállása a dolgokhoz szóval milyen belsőleg az első vonalban nem nagyon érdekli a nőket
2014. dec. 14. 11:49
 10/41 anonim ***** válasza:
32%

Mert nincsen se pénzük, se nőjük, és valami nagyon tekert logika folytán a kettőt összekombinálták.

De pl.... nekem nincs zsiráfom, se Chanel kosztümöm, de nem gondolnám, hogy a zsiráfok a Chanel kosztümre izgulnak. Bár ki tudja.

2014. dec. 14. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!