Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az itteni férfiak/fiúk többség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiak/fiúk többsége miért hiszi azt, hogy a nőket/lányokat csak a pénz érdekli?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen tapasztalatuk, vagy azért mert sikertelenek a nőknél könnyebbnek érzik ha ráfogják az egészet arra, hogy csak a pénzre hajtunk? :)

Csak már kezd idegesíteni ez az egész... Ha valami nem úgy alakul ahogy szeretnétek nem kéne rögtön a másikat hibáztatni.

2014. dec. 14. 11:38
1 2 3 4 5
 11/41 Kurtz Bickle ***** válasza:
100%

Mert sok olyan nő van, akit nem a "szerelme" tesz boldoggá, hanem az az életvitel, amit az biztosít neki. Ehhez még csak nem is kell rosszindulatúnak vagy könnyűvérűnek lenni: Jól érzed magad vele, jó élmények fűznek hozzá, szex sem rossz = azt hiszed, hogy ez szerelem.

Aztán a sok szeretetéhes férfi, aki nincs olyan helyzetben, hogy, hogy csak így mellécsapódjanak ezek a nők, érthető módon rosszul érzik magukat, és nem látnak e folyamat mögé.

Persze ettől függetlenül léteznek olyan nők is, akik céltudatosan a pénzre hajtanak, illetve olyanok is, akiket egyáltalán nem érdekel, és hisznek az igaz szerelemben.

2014. dec. 14. 11:53
 12/41 A kérdező kommentje:
Igenis érdekli a nőket, hogy milyen a másik belsőleg. De nem olyan nőkre kellene hajtani akit csak a pénz érdekel... Körülöttem meg mindig az van, hogy az olyan csajokra hajtanak aki pár jó duma után szétteszi a lábát...
2014. dec. 14. 11:53
 13/41 anonim ***** válasza:
27%
mert egyszerűbb erre fogni a sikertelenségüket, mint megkeresni az igazi okokat. vagy buta, üresfejű, felszínes libákkal kezdenek, de akkor meg magukra vessenek, mert a normális, átlagos lányok meg nem érdeklik őket. de amúgy pl. a 30 éves férfitól nem annyira irreális dolog elvárni azt, hogy ne anyjával lakjon és legyen valami munkája.
2014. dec. 14. 11:56
 14/41 anonim ***** válasza:
nem azt írtam hogy nem érdekli őket hanem azt hogy nem az első vonalakban, ha átmentél az első szűrőn egzisztencia, külső utána néziö meg milyen vagy, gazdag, okos, kedves, határozott megértő srácot akarnak csak nem jön össze, amúgy Kurtz is remekü leírta.
2014. dec. 14. 11:59
 15/41 anonim ***** válasza:
30 évesen ne az anyjával lakjon az nem nagy elvárás, hát komolyan mondom ti nők saját szavaitoknak mondotok ellent egy szövegen belül, mint aki maga alatt vágja a fát :-)
2014. dec. 14. 12:01
 16/41 anonim ***** válasza:
76%
Mutass nekem egy olyan nőt aki nem szereti a párja pénzét költeni függetlenül attól szerelmes e vagy nem.
2014. dec. 14. 12:04
 17/41 A kérdező kommentje:

Miért mondunk ellent magunknak?

Nyilván azért aközött is van különbség amikor egy nő egy férfit a pénze alapján választja meg, és aközött is van, amikor azért nem kezd egy férfival mert teljesen ellustálkodja az életét. A kettőt nem kell egy kalap alá venni.

Egy normális lány nem várja el, hogy a méreg drága autóddal dicsekedj, viszont azt elvárja, hogy legalább valamit csinálj az életben.

2014. dec. 14. 12:09
 18/41 anonim ***** válasza:
az elején még valamelyik szende de egy idő után elkezdenek ész nélkül költekezni, meg biztat hogy túlórázz vállalj többet, jobban kereső melót keress mert az visz előre címszó alatt..huh mennyi ilyen kapcsolat van, szóval én ezt nem hiszem hanem tudom :-)
2014. dec. 14. 12:10
 19/41 A kérdező kommentje:

Szerintem meg ha olyan csajokra mentek akkor meg is érdemlitek a sorsotokat.

Én se azért tanulok, hogy majd x év múlva a férjem tartson el...

2014. dec. 14. 12:12
 20/41 anonim ***** válasza:
igen leírtál két (ritka) végletet aki lustálkodik meg aki méregdrága cuccokkal villog
2014. dec. 14. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!