Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiak/fiúk többsége miért hiszi azt, hogy a nőket/lányokat csak a pénz érdekli?
Volt már ilyen tapasztalatuk, vagy azért mert sikertelenek a nőknél könnyebbnek érzik ha ráfogják az egészet arra, hogy csak a pénzre hajtunk? :)
Csak már kezd idegesíteni ez az egész... Ha valami nem úgy alakul ahogy szeretnétek nem kéne rögtön a másikat hibáztatni.
Nem vagyok sikertelen a nőknél. Nem azért mondom, amikor én néha olyat írok, hogy mindnek csak a pénz kell, akkor viccből túlzok persze, de saját tapasztalatom, hogy számítanak nekik az anyagiak, nem is kicsit.
Ezzel szerintem nincs is semmi baj, bizonyos határok között. Sok más egyéb melett az, hogy egy férfi anyagi biztonságot is tudjon nyújtani egy nőnek természetes elvárás, amíg nincsennek irreálisan nagy igényei, de például a fiatal csaj gazdag öreg pasival, az gáz.
Jó oké ezzel egyetértek. Több oka is lehet hogy miért él a szüleivel és amíg nem tudjuk addig nem szabad elítélni.
De ha megtudjuk, hogy csak lusta dolgozni és azért van a szüleivel, az megint más. :)
kicsit off: mondjuk, havi 100000-ast nem mindenki tud megengedni magának külön életre. És az albérletek sem mindig jönnek össze, mindkét oldalról vannak szemétládák.
on: szerintem csak a plázaidiótáknak van ilyenjük. Én tényleg nem láttam még ilyet (mármint nem tapasztaltam), hogy azért szűrtek volna ki, mert nem vagyok pénzes.
nem olvastam egy választ sem de kifejtem mert úgyis ez a lényeg:
ha pénzed van mindened van,embereket vehetsz,zsarolhatsz,még több pénzt nyúzhatsz le másokról.Igen könnyen,embereket vehetsz meg kilóra
nőket meg főleg,azok csak jönnek maguktól,olyanok amilyen,retkes k**vák,de jönnek mintha a kib*-szott frontra mennének..
szóval igen,ha van pénzed,nőket még jobban tárgyiasíthatja az ember.Mert lehet kocsid,házad,és nők.
mind csak megvásárolt dolgok.
Nem szeretem az általánosítást...de sajnos nem egyszer találkoztam már olyan csajokkal,akik a pénztárcáját nézték először a srácnak...
Nem tartozom ehhez a csoporthoz...nem érdekel mennyit keres a párom,mai napig (1 éve vagyunk együtt és 1 éven belül tervezzük az összeköltözést) nem tudom pontosan de nem is vagyok rá kíváncsi. Úgy vagyok vele,hogy ameddig nem nekem kell eltartanom,addig probléma nincsen. Mind a ketten megállunk a saját lábunkon...nem várom el,hogy költsön rám,nem várok drága ajándékokat... lehet egyesek meg fognak kövezni,de nekem inkább a belső értékei számítanak... az a nagy harci helyzet,hogy lehet valaki milliomos,de pénzért nem lehet humort,kisugárzást,szeretetet,gyengédséget és egyéb fontos belső értékeket venni. Én is megkaptam nem 1x,hogy csak a kocsija miatt érdekel,stb...csak azt nem nézték az okoskodó kis vádaskodók ,hogy az autója még a fasorba,mikor beleszerettem. mindenki döntsön saját belátása szerint... az értékrend hibádzik manapság...
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!