Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az itteni férfiak/fiúk többség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiak/fiúk többsége miért hiszi azt, hogy a nőket/lányokat csak a pénz érdekli?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen tapasztalatuk, vagy azért mert sikertelenek a nőknél könnyebbnek érzik ha ráfogják az egészet arra, hogy csak a pénzre hajtunk? :)

Csak már kezd idegesíteni ez az egész... Ha valami nem úgy alakul ahogy szeretnétek nem kéne rögtön a másikat hibáztatni.

2014. dec. 14. 11:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
49%
#15 ebben mégis mi volt számodra ellentmondásos? nem azt írtam, hogy legyen saját medencés háza meg hat luxusautója és minimum felsővezetői pozícióban legyen.
2014. dec. 14. 12:15
 22/41 anonim ***** válasza:
89%

Mert ezt látják mindenhol. Mindig az Audi/BMW/Mercedes anyósülésén ülnek a legszebb lányok, a százezerből felöltözött srácok mellett pózolnak a legszebb lányok... Szerinted mire kell gondolni akkor?

Szinte mindenkinek az ismerősei között van olyan, aki csak a pénzének köszönheti, hogy nője van, nem is akármilyen.

Ilyenkor persze nem számít hogy a férfi bunkó, mert a pénztől ez egyből átváltozik határozottá és férfiassá, a gyerekes hülyeség átváltozik nagyon érdekes hobbivá, a legdrágább ruhák összevásárlása pedig átváltozik egyedi stílussá.

23/F

2014. dec. 14. 12:17
 23/41 anonim ***** válasza:
akkor végülis a te szinteden lévő férfit keresel vagy aki fölötte van, de hiába törekszik valaki hogy jobb legyen a magadfajta csak ráfogja biztos nem tett meg mindent hogy jobb élete legyen, sajnos marhra ne vagytok tisztában az élettel
2014. dec. 14. 12:19
 24/41 anonim ***** válasza:
látod 21-es te is végletekről beszélsz :-)
2014. dec. 14. 12:20
 25/41 A kérdező kommentje:

Már bocs. Nekem van valakim, soha nem kérdezem a munkájáról, tudom, hogy dolgozik de nekem ennyi elég is. Én mellette tanulok, hogy majd nekem is lehessen állásom.

Ráfogjuk? Ha látjuk, hogy ellustálkodja az életet ráfogjuk, hogy biztos nem tett meg semmit?

2014. dec. 14. 12:22
 26/41 A kérdező kommentje:
Szerintetek végletekről beszélünk. :) Jó akkor mondjátok ti milyenek vagytok.
2014. dec. 14. 12:23
 27/41 anonim ***** válasza:
33%

pont ez az, hogy nem. abban mi a véglet, hogy legyen munkája és ne az anyjával lakjon? áruld már el, légyszi.

én csak azt mondom, hogy bizonyos kor után igenis illik letenni valamit az asztalra, különben az embert nem lehet komolyan venni - legyen az férfi vagy nő. nem anyagi értelemben, de ha azt látom, hogy egy lusta, motiválatlan szar alak, akinek nincsenek céljai és ambíciói, akkor nem tudom őt komolyan venni. nem azt várom el, hogy kitartson és és havi több százezret keressen, de az sem fog vonzani, ha munkanélküli segélyből tengődik, mert egy buta, tanulatlan, lusta alak.

2014. dec. 14. 12:27
 28/41 anonim ***** válasza:
van valakid és nem kérdezted nagyjából mégis mit dolgozik, és ő sem beszélt róla...ez érdekes...:-)
2014. dec. 14. 12:28
 29/41 anonim ***** válasza:
ez olyan dolog, mint a "fontosabb a belső mint a külső". Akkor miért van az, hogy hiába adsz valakinek virágot, ha kimutatod hogy csak érte tepersz, akkor az nem válik be? És miért van az, hogy ugyanez a nő egy buliban simán összejön valaki idegennel? A belső mi?
2014. dec. 14. 12:30
 30/41 A kérdező kommentje:

Jó ég. :D Tudom mit dolgozik... Egyébként meg annyit írtam, hogy én nem kérdezem a munkályáról. De ha akarod kifejtem. Elmondta mit dolgozik, és én elmondtam mit tanulok, ennyi. De ha nektek már ez is gond, szólj nyugodtan. :D Ja igen mielőtt belekötnél. Néha megkérdezem, hogy még mindig dolgozol? De szólj ha titeket már ez is zavar. És nem, nem azért kérdezem, hogy akkor biztos sokat keres hanem azért mert aggódom érte, mert tudod ilyen is van. :)

Pofon egyszerű. Nem kell olyan nőre hajtani aki olyan mint amilyennek leírtad.

2014. dec. 14. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!