Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szakithatott a menyasszonyom?
En 27 vagyok a baratnom 25 eves.Harom eve jartunk mar eleg nagy szerelem volt,masfel eve mar a kezet is megkertem.Tervezgettuk a kozos jovonket mar nyar ota tehat osszekoltozes,gyerek vallalas...most pedig talalkoztunk szombaton es mondta nem eleg mar neki hogy csak parszor talalklzunm a heten.ugye en voltam megbizva az alberlet keresesevel de lassan haladtam vele hisz sokaig 3 muszakos voltam most pedig par hete a munkahely keresessel is elvoltam foglalva,meg nem egyszeru alberletet talalni manapsag...encsak jot akartam mert szeretem
Erre felhozta 3 napja hogy en nem figyelek ra nekem nem fontos o elegge...szunetet kert eloszor tegnap meg smsben szakitott...nem adott eselyt bizonyitani...
Hat igen utolso
eleg nehez ezt feldolgozni
pedig en ot egy kedves csupasziv lanynam ismertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!