Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny ha a menyasszonyom egy amerikai rabbal levelezik és úgy zárja minden levelét hogy "I love you"?
Köszönöm a választ.
Kicsit leírom bővebben.
2013 decemberében kezdett vele levelezgetni,2014 májusában szakítani akart velem mert megbeszélték egymásközt hogy én már valószínű hogy nem szeretem. 3hónapig ment a se veled se nélküled dolog.A vége az lett hogy kibékültünk és megígérte hogy abbahagyja a levelezgetést.Utána még párszor éreztem hogy nincs rendben a kapcsolatunk de a kérdésemre mindig azt mondta hogy minden ok,és nem levelezgetnek.Ma terhes a párom,hétfőn megint rákérdeztem hogy rendben van e a kapcsolatunk mert pár hét óta elhidegültnek érzem. Biccentett hogy igazam van,kérdeztem hogy írogat e még. Azt mondta hogy igen csak már email-ben. Tehát másfél éve hazudik.
Áhh. Ezt megszívtad. Nem pont a rab miatt, tőle nem annyira kell tartanod. Hanem mert nincs száz százalékig meggyőződve arról, hogy melletted a helye. Mással is képes lesz megcsinálni ugyanezt. Egyrészt.
Másrészt még soha nem láttam olyat, hogy egy se veled-se nélküled helyzetből valaha a későbbiekben is stabil kapcsolat lett volna. Olyankor valami megtörik, amit soha nem sikerül helyrehozni. Amikor egy ilyen szakasz után együtt marad a pár, az azért van, mert egyiknek sem volt bátorsága kimondani, hogy ennek vége, és a megszokás vagy az elengedni képtelenség egyben tartja őket. De ez már nem ugyanaz.
De én azért drukkolok nektek, hogy ti legyetek a kivétel.
Erre gondoltam én is, hogy nem sok esélyünk van már. De tavaly is ő akart békülni mikor már mondtam neki hogy vége és vegye le a gyűrűt.Most is mondtam hogy elköltözök,sírva kért hogy ne tegyem,nem akarja hogy elmenjek.
Az a dilemmám hogy ha a rab nem is kavar bele,de az elhidegülés meg a terhességtől van,(mert utánaolvastam és találtam rá példát)akkor mit tegyek.
A gyermekem cseperedéséből nem akarok kimaradni,de fáj nagyon a hazugság illetve hogy vele osztja meg az örömét/bánatát először.
Nem az :)
17 évesen került börtönbe gyilkosságért. Életfogytot kapott+ 25 évet. Valamivel el tudta varázsolni mert mikor még tudtam a dolgokról akkor mondta a párom hogy jó ember lett... meg már megbánta a tettét...stb
Én félek attól is hogy az ilyenek csak kihasználják a másikat. Most még írogat, ismerkedik aztán meg majd jön hogy küldj pénzt erre-arra. Végül is ő ráér,van ideje
Én megmondanám a jövendôbelimnek, hogy ezt a levelezést vagy abbahagyja és veled beszéli meg a gondjait vagy téged attól a naptól csak a gyereked érdekel.
18L
Életfogyt +25 évre gondolsz?
Szerintem is mókás,de tényleg így kapta az ítéletét.
Életfogytot kapott mert megölt egy vele egykorút egy csomag rágóért meg 500$-ért két társával együtt. + 25 évet kapott összeesküvésért és gyilkolásra alkalmas eszköz birtoklásáért. Jelen esetben ez egy kalapács volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!