Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny ha a menyasszonyom egy amerikai rabbal levelezik és úgy zárja minden levelét hogy "I love you"?
Hát...megszivtad, jólmondják...a gyerek egyáltalán a tied?
26/F
"Hát...megszivtad, jólmondják...a gyerek egyáltalán a tied?
26/F"
Gondolod, hogy az amerikai rab csatolt fájlban küldött egy kis spermát, és a menyasszony fellőtte magának? :D
Köszönöm 18L
Mondtam neki tavaly is,megígérte hogy abbahagyja és velem beszéli meg, Most itt tartunk megint,hogy még is vele beszélte meg a dolgokat. Szerintem miatta zavarodik össze de tagadja a párom.
Ha esetleg megígéri megint akkor hogy higgyek neki? Email. Bármikor bárhonnan hozzáfér a mai világban.
12:47-es,
ha abban is hazudott, h beszélget az amcsi sráccal, akkor még mi mindenbe...?
A net annyira nem gyanús mert még az első időben emlegette hogy lehet kapnak internetet,korlátozottan,de használhatják.
Nekem az még a gyanús hogy egyszer azt mondta kb 40$-árt keres egy hónapban,abból 20$-ár az hogy nézhessen tv-t és a kantinban a legolcsóbb valami 10$. Na ha matekozok akkor mi marad a telefonra és a netre. Tehát neki kell küldeni valamennyit hogy ezek fedezve legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!