Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert szakithatott a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szakithatott a menyasszonyom?

Figyelt kérdés

En 27 vagyok a baratnom 25 eves.Harom eve jartunk mar eleg nagy szerelem volt,masfel eve mar a kezet is megkertem.Tervezgettuk a kozos jovonket mar nyar ota tehat osszekoltozes,gyerek vallalas...most pedig talalkoztunk szombaton es mondta nem eleg mar neki hogy csak parszor talalklzunm a heten.ugye en voltam megbizva az alberlet keresesevel de lassan haladtam vele hisz sokaig 3 muszakos voltam most pedig par hete a munkahely keresessel is elvoltam foglalva,meg nem egyszeru alberletet talalni manapsag...encsak jot akartam mert szeretem

Erre felhozta 3 napja hogy en nem figyelek ra nekem nem fontos o elegge...szunetet kert eloszor tegnap meg smsben szakitott...nem adott eselyt bizonyitani...

2015. nov. 4. 10:54
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Sajnos hibaztam hogy nem elegge intenzivel kerestem az alberletet,de a korulmenyek sem voltak mindig adottak...eddig nagyon jol megvoltunk megbeszeltunk mindent egymassal megoldottuk a dolgokat most meg eselyt sem ad felsem veszi a telot
2015. nov. 4. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos, hogy nem csak az albérletkeresés az oka ennek. Nem hiszem, hogy van nő, aki emiatt szakítana kizárólag. Ha albérlet a fontos, akkor besegítek a keresésben én is.
2015. nov. 4. 11:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Valószínűsítem hogy talált mást helyetted. Ne magadat okold!
2015. nov. 4. 11:19
 4/14 A kérdező kommentje:

Igen mert abban o is segithetett volna azert

meg meg azt mondta hogy nekem mar nem olyan fontos ilyesmi...de nagyon negativan all hozza eleg faradt volt mostanaban de mondom elviszem kirandulni ket napra tenyleg jo szandekbol hogy pihenjen kikapcsolodjon....es ezt is felhozta szakitaskor hogy nem figyeltem ra hogy o faradt...de nem is mondta hogy ne menjunk el inkabb..lemondtam volna erte

2015. nov. 4. 11:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen arra en is gondoltam hogy mas ferfi johetett a kepbe mert eleg hirtelen valtozott meg a helyzet pl 3 hete meg minden rendben volt
2015. nov. 4. 11:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100% hogy nem csak ez az oka. Kifogás. Első vagyok.
2015. nov. 4. 11:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen nekem is gyanus a dolog....olyan nagy hirtelen fordulas ez....pedig olyan kedves baratsagos joszivu lanynak ismertem
2015. nov. 4. 12:35
 8/14 MolotovPunk ***** válasza:

Kifogás kifogás,ez lehet a barátnődnél.

Szerintem már nem szeret téged.

Az pedig szemét patkány dolog volt tőle,hogy sms-ben szakított veled...

2015. nov. 4. 13:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Küldj neki 1 sms-t te is:

Összejöttem a volt barátnőmmel! Hálás vagyok neked, hiszen addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed és hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha már nincs veled! Ég veled!

2015. nov. 4. 13:18
 10/14 anonim ***** válasza:

vagy ezt:

A barátnőddel sokkal jobb volt a szex ;)

2015. nov. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!