Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti éreztetek már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Tökéletes életem van, mindenem megvan. Gyönyörű helyen élek, van pénzem, bármit megvehetek, évek óta van párom...

Viszont pár napja megismerkedtem egy gyönyörű idegennel, és úgy érzem, francba mindennel, miért nem ismerhetem meg jobban, nagyon megkedveltem.

Viszont a srác már csak pár napig lesz a városban, aztán elutazik.

Egyszerre már nem olyan tökéletes minden :(

Veletek is volt már ilyen?

N

2015. okt. 28. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt hasonló és én úgy döntöttem jobban megismerem. Aztán elvitt a saját bolygójára és azóta még jobb életem van.
2015. okt. 28. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Döntsd el akkor, minek engedsz. Vagy az ösztöneidre hallgatsz, vagy elkezdesz gondolkodni és megítélni a dolgot.

Fellángolások lehetnek, de lehet ezzel rontanál el mindent.

2015. okt. 28. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!