Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már ezt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy tűz és víz vagyunk, de elepedek érte. Szinte semmiben nem passzolunk, mégis szeretem. Nem tudom az okát, de már a munkámat sem tudom végezni miatta. Viszont azt is érzem, tudom, hogy ha lenne közöttünk kapcsolat, akkor az zátonyra futna. Nem tudom, miért érzek szerelmet mindennek ellenére.2015. okt. 7. 22:02
1/3 anonim válasza:
Biztos,hogy amit érzel az szerelem?
2/3 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást személyesen. Annak ellenére, hogy szerintem ő nem tudna felnézni rám, mégis volt valami megmagyarázhatatlan a levegőben, valami verbálisan kifejezhetetlen. Aztán jött kétszer álom, amelyben őt csókoltam, ölelgettem, amikor felébredtem, és még utána is csak ő járt az eszemben. Már a munkámat sem tudom végezni, mert közbeékelődik, hogy vele valahol vagyok, átölelem, magához húz. Akkor miért érzem én ezt?
2015. okt. 7. 23:17
3/3 anonim válasza:
Ha egyszer szereted akkor tedd fel a kérdést miért is ne vágnál bele ? Mi tart vissza ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!