Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy elengedtétek az "igazit"?

Figyelt kérdés
Egyszer megcsaltam a barátomat és akivel tettem olyan jó volt,nagyon furcsa volt csak párszor találkoztunk de nagyon sokat beszélgettünk is és úgy érzem ő volt az aki kellene de hát már rég volt.
2015. okt. 9. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Én még nem találtam meg az "igazit". Bár az elmúlt 5 év alapján nem is gondolom, hogy meg fogom valaha is. Szóval igen, én elengedtem, úgy, hogy nem is ismerem.

24/F

2015. okt. 9. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem,mert ha elengedtem valakit,az nem volt az igazi.Az igazival együtt maradsz.
2015. okt. 9. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Elengedtem? Egyenesen eldobtam... lassan 10 éve, de mai napig úgy érzem sosem heverem ki.
2015. okt. 10. 00:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Az igazit a legtöbben elhajítják.
2015. okt. 10. 00:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én sajnos a szó legszigorúbb értelmében véve... Azóta is gyújtok gyertyát a szülinapján s a névnapján :/

(autóbaleset)

2015. okt. 10. 02:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Én szerencsére nem csak utólag jöttem rá, hogy ő lehet az igazi, szóval igyekszem nagyon vigyázni rá :)

Utolsó, részvétem. El sem tudom képzelni, mit érezhetsz.

2015. okt. 10. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
3.,4. mennyire igaz ez- mondják ,hogy aki nélkül nem tudsz élni, az az igazi,persze akivel tudsz, az is lehet az, ha szerencsés voltál. én is megtaláltam jó rég, de egyéb körülmények miatt befejezetlen maradt. szeretnék még egy lehetősége kapni egyszer erre a kapcsolatra az élettől..
2016. jan. 1. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
én többször éreztem ezt, legalább kétszer, de utólag, évekkel később, most hogy látom, milyen ember lett valakiből, vagy látom egyéb problémáit, amit nem tudnék elviselni, vagy ami miatt nem tudnánk együtt élni: ez csak egy illúzió volt, hogy ő lett volna az igazi. persze epekedni lehet egy életen át egy álom után. de minek.
2016. ápr. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!