Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már hasonlót? Vajon mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Szerelmet érzek egy lány iránt. Folyamatosan azon jár az eszem, hogy hevesen ölelkezünk, csókolózunk, ez sokszor szerepel az álmaimban is. Ugyanakkor szexuális vágy ehhez nem társul. Várom válaszaitokat, hogy szerintetek minek tulajdonítható ez az egész, valamint, hogy előfordult-e már veletek, hogy csak a fantáziátokban jártok be egy utat, és nem valósul meg. Ennek vajon van-e értelme. Ha igen, akkor meddig táplálhat valaki egy nő iránt ilyesfajta érzelmeket.2015. okt. 14. 22:07
1/3 anonim válasza:
én a fingomba szerettem bele múltkor, olyan pikáns, enyhén szemet csípő illata volt, de könnybe lábadt ettől a kérdéstől is a szemem, de nem jófajtán sajnos.
2/3 anonim válasza:
Én mindig így érzek :)
Szexet bárkivel el tudnék képzelni aki kicsit is tetszik, de ezt az ölelkezős dolgot csak olyannal akit szeretek. És ha megismerek egy normális lányt, mindig beleszeretek :) /de alig lehet ilyet találni/
3/3 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm ezt a fantasztikus hozzászólást. A másodiknak viszont teljesen igaza van.
2015. okt. 15. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!