Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok érett a párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok érett a párkapcsolathoz? Vagy nem nekem való? Ti éreztetek már hasonlót? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szeretném, ha szeretnének, és én is szívesen szeretnék valakit, mert tényleg jó lenne egy szép nő mellett ébredni reggelente, de ha belegondolok a párkapcsolatba megijedek.

Úgy élném meg, mintha teher lenne, és én nem szeretem a rabláncokat. Nincs szükségem arra, hogy meg kell felelnem neki, hogy feladataim legyenek... Gondolok arra, hogy ápolni a vele lévő kapcsolatot, hívjam el ide-oda stb.

Nem tudom megfogalmazni hogy mire gondolok. Hazudik az a nő, aki azt mondja, hogy nincsenek elvárásai egy férfival szemben. Na, és én ezeket nem akarom teljesíteni.

Önző módon a saját életemmel akarok foglalkozni, és félek, hogy egy kapcsolat ezt hátráltatná.

Ugyanakkor mégis szükségem van a szeretetre. Ti már jártatok ilyen cipőben?

Ugyan feltettem azt is hogy éretlen vagyok-e, de azért ezt igen elutasítom... Egy párkapcsolatba adjon bele az ember 100%-ot és csinálja tökéletesen vagy sehogy, és én ezt nem tudnám nyújtani.

2015. febr. 7. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt: tapasztalatlan vagy. Nem kell tökéletesnek lenned és 100%-ot nyújtanod. Nem erről szól egy kapcsolat.

Másrészt: én is éreztem így magam, de a gondom megoldotta a szerelem. Akkor fejest ugrottam az ismeretlenbe.

Egy jó kapcsolat amúgy nem korlátozza az embert. Viszont többet kell kommunikálni a másikkal, hogy közösen tudjátok csinálni a dolgokat. Ez tény. De a haverokkal is megbeszéled hogy mi legyen a közös program. Nem?

2015. febr. 7. 19:31
 2/4 Fényember ***** válasza:
ez a szép a szerelemben hogy mind ezeket nem teherként éled meg hanem "istenem de jó hogy végre magamahoz ölelhetem"...majd ha ezt fogod érezni és nem tehernek a kapcsolatot NA akkor érettél meg rá...
2015. febr. 7. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy mert ha fiatal vagy?
2015. febr. 7. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem velem ugyanígy viselkedik egy fiatalabb fiú... Pedig nincsenek elvárásaim felé. Nekem nem kell ajándék, meg randi...Persze nem azt mondom, hogy nem esik jól ha szívből jön, de az erőltetésnek semmi értelme. Szerintem egyszerűen fél attól, hogy meg kell felelnie. Meg persze félti azt a fene nagy szabadságát. Így szenvedek én is, szenved ő is, ahelyett, hogy pusztán csak élveznénk egymás társaságát.

A te félelmeid is el fognak múlni, amint megérted, hogy a szabadságot a szerelem nem korlátozza. Sőt, a valódi szabadságot semmi és senki nem korlátozhatja. Tökéletes párkapcsolat pedig nincs, mint ahogy tökéletes ember sincs. Ideje szerényebbnek és elfogadóbbnak lenni, nem vagy isten.

A végére egy jó tanács, ha olyan helyzetbe kerülsz, mint ez a fiú énvelem: Tátsd ki a szádat, ha az ég datolyát hullat.

2015. febr. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!