Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek egy "soha többé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy "soha többé nem akarlak látni" veszekedés után?

Figyelt kérdés
A lány akivel keverek egy hónapja behisztizett. Egy hülyeséget lovagolt meg, de valószínűleg csak féltékeny volt és ez jó ürügy volt neki, hogy leoltson. Ott tartunk, hogy egy hete törölt faceről és nem is beszélünk egymással azóta. Aztán ma totál véletlenűl küldtem neki egy likos kezet messengeren. Behülyült a telóm. Erre kapok vissza egy kérdőjelet. Nem válaszoltam neki, de meglepett, hogy reagállt rá. Nagyon bírom a lányt, de nem akarok olyanért bocsánatot kérni amiben nincs igaza. Ráadásúl ő volt az aki törölt. Szóval szerintetek mit tegyek? Várjak még és ha tényleg olyan normális ahogyan azt én gondolom akkor belátja, hogy tévedett és megkeres vagy ha nem akkor nem is éri meg egy hisztis és a tévedését elismerni nem tudó lány után futni? Am eddig általában én voltam az aki "okosabb" volt és engedett, de már nagyon unom...elég volt!
2015. okt. 27. 21:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah igen a reakciójából itélve, hogy erre "válaszólt" szerintetek nyitott lenne a kommunikációra?
2015. okt. 27. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért vagy ilyen biztos abban, hogy nem te tévedtél? Elmesélnéd a szitut? :)
2015. okt. 27. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem érted meg, mi a problémája veled, akkor nem tudod orvosolni sem, anélkül pedig halott ez a kapcsolat.

A párkapcsolat első leckéje, hogy fel kell adnia mindkét félnek, hogy "igazam van".

Persze ellentétes világnézetek, értékrendek nem fogják kibírni egymást.

2015. okt. 28. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!