Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is hisztis lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hisztis lenne?

Figyelt kérdés
Szóval ha veszekednek, veszekedés után ha ideges inkább haza megy. Ő lenne a férfi, akiről szó van. Szerintetek is hisztis? Elmondása szerint, azért megy haza. Mert ha marad tovább idegesíti és a séta nyugtassa... Csak szeretné le vezetni a feszültséget, ez pedig jelenlétében nem megy...

2015. okt. 21. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez nem árul el semmit arról, hogy hisztis-e. Azt nevezik hisztisnek, aki az indokoltnál jóval nagyobb kiborulást rendez valami problémából vagy konfliktusból.
2015. okt. 21. 12:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Írnák konkrét példákat? Mondjuk, ha kiabál a nővel esetleg azt mondja, kész vége szakítunk stb...
2015. okt. 21. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem inkább bölcsen cselekszik!

Ha tovább marad, elmérgesedhet a vita és lehet, hogy ezt akarja elkerülni. Én ha nagyon felhergelnek, jobb, ha egyedül hagynak inkább... irigylem kicsit, hogy van annyi önuralma, hogy inkább lelép.

2015. okt. 21. 12:48
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem inkább makacs mind az öszvér,nert nem tudja megbeszélni a barátnöjével a problémáját és fogja és elnegy inkább sétálni
2015. okt. 21. 12:55
 5/12 Kései Sirató ***** válasza:
Nincs önuralma, nem kompromisszumkész, sztem is makacs, magának való az ilyen.
2015. okt. 21. 13:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Inkább nem hajlandó kezelni a konfliktust, elbújik előle. Nekem inkább ez jött le ebből, nem az, hogy hisztis.
2015. okt. 21. 13:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt azért nem feltételezném hogy nem kompromisszum kész. Mindig probléma megoldó típus, ez mellet barátnője véleményére is kíváncsi, és ahogy tud úgy dönt hogy mind kettőnek jó legyen. Kész kompromisszumot is kötni, de csak úgy hogy a másik fél is enged. Ha nem akkor ő sem enged.
2015. okt. 21. 13:16
 8/12 A kérdező kommentje:
6. Írtam hogy ha van valami, probléma mindig le ül a barátnőjével beszélni. Ő mondja azt hogy beszéljünk! Én nem tudom hogyan kezelnétek, azt a dolgot hogy veszekedtek, te már rég bejezted a veszekedést, majd ő folytatja és addig addig rág még az idegtől nem látsz. Most inkább maradnál, és tennél olyat amit, esetleg ne adj isten később meg bánnál? Na ugye inkább, lépnél le és sétálnál egyet, és le vezetnél sétába, sportba és nem valaki máson.
2015. okt. 21. 13:19
 9/12 anonim ***** válasza:
8. írtad mindezt az után, hogy elküldtem a kommentem....
2015. okt. 21. 13:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Idegesítő szokás, de a séta, mint nyugtató valóban működik. Nálam (nő vagyok) is előfordult, és páromnál is, bár nála főleg az előző kapcsolatában. Mondjuk engem egyszer sikerült így kiborítania, de általában maximum a fürdőszobába megy ki egyikünk vagy a kertbe, aztán egy idő után lenyugodva több esély van megoldani a problémát, mint csak veszekedni és egymást a végletekig felidegelni, közben olyanokat vagdosva a másik fejéhez, amit különben nem mondanánk és talán nem is gondolunk úgy.
2015. okt. 21. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!