Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért a hisztis, követelőző, ordibálós, parancsolgatós nők kellenek?
Figyelt kérdés
Volt olyan pasi ismerősöm aki azt mondta hogy szereti a kezdeményező nőket és ha az illető tudja mit akar, igaz ő is tökösnek számított. Viszont ahogy észrevettem, szinte minden pasi ismerősöm akit nő szedett fel és nem fordítva, annak a barátnőjéről vagy az derült ki hogy nagyon irányító típus és kb. abba is beleszól a pasija mit vegyen fel reggel vagy pedig ilyen parancsolgatós, erőszakos, elviselhetetlen némber.
Nektek pasiknak ez kell?
2013. aug. 13. 12:50
1/27 anonim válasza:
Nekem nem ilyen kell, de kinek a pap, kinek a paplan.
2/27 anonim válasza:
Először is nem pasik, hanem fiúk, vagy férfiak. Másodszor meg ne általánosíts, mert nem nekem tuti nem kéne olyan nő, aki uralkodni akar felettem. Tehát az elméleted megdőlt.
3/27 A kérdező kommentje:
Csak minden olyan pasinak kell akit a nő fog ki és horogra akad. :-D
2013. aug. 13. 12:58
4/27 anonim válasza:
mert (és azt pasiként mondom) olyan csaj kell akik megmarkolja a farkunkat és annál fogva vezet...egyszerüen jó ha a csaj irányít, vagy ha próbál
5/27 A kérdező kommentje:
Mert te nem tudsz irányítani senkit, neked valószínűleg anyuci hiányzik akinek a szoknyája mögé bújnál. :-P
2013. aug. 13. 13:07
6/27 anonim válasza:
10 percig nem tudnék elviselni egy ilyen nőt, nem tudom miről beszélsz.
7/27 anonim válasza:
Kevered a szezont a fazonnal. A kezdeményező nő még nem feltétlenül házisárkány. Ha van egy csöpp esze, férfi mellett élhet.
8/27 kolosszus22 válasza:
A magabiztos nő pont nem ilyen, a hisztizés, követelőzés inkább az önértékelési zavaros nők jellemzője tapasztalatom szerint.
26F
9/27 anonim válasza:
Mert az ilyen önérzetes ribiket a legjobb érzés porig alázni.
10/27 anonim válasza:
Szerintem meg tök féltékeny vagy kérdező és az eredményed nem mondanám, hogy egy reprezentatív felmérés eredményeként jött ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!