Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez tényleg túl nagy kérés...

Ez tényleg túl nagy kérés lenne egy apától? Vagy a nő az, aki túl követelőző?

Figyelt kérdés

Hét közben az apuka hétfő, kedd, szerda csak altatás után ért haza (nem munka miatt), pénteken sörözni volt akkor még épp altatásra.

Szombaton anyuka elment délelőtt fodrászhoz, kozmetikushoz, délután az apuka egyedül vitte a babát sétálni, hogy a felesége tudjon takarítani.

A baba fogzik, mivel apukát most léptették elő ezért anyuka éjszakázik.

2012. máj. 16. 15:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
nem követelőző a nő.a férfié is a gyerek,sőt a férfi többet is lehetne a babával.
2012. máj. 16. 16:00
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Mi is a kérdés? bocsi nem értem annyira zavarodottak a mondatok.....
2012. máj. 16. 16:01
 3/22 anonim ***** válasza:
82%

Én sem értem!!!

Jó párszor elolvastam a soraidat,de nem esik le!

2012. máj. 16. 16:03
 4/22 A kérdező kommentje:

Az van hét közben, amit írtam: "Hét közben az apuka hétfő, kedd, szerda csak altatás után ért haza (nem munka miatt), pénteken sörözni volt akkor még épp altatásra."

Hét végén az anyuka (barátnőm), azt szeretné, amit írtam:"Szombaton anyuka elment délelőtt fodrászhoz, kozmetikushoz, délután az apuka egyedül vitte a babát sétálni, hogy a felesége tudjon takarítani."

Kérdés pedig legfelül.

2012. máj. 16. 16:07
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
Ha így teszi fel a kérést az apukának is, akkor bizony elég nagy kérés kitalálni, hogy mi is a kérés:-)
2012. máj. 16. 16:09
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hülye vagyok, de még így is zagyva amit írsz.

Ahogy értelmezem: apuka a szombaton kívül nem hajlandó a gyerekkel foglalkozni, csoda hogy akkor csinál valamit.

Anyuka nem tűnik követelőzőnek, hanem egyszerűen csak járna neki is egy kis "szabadság", aminek a felét így is takarításra cseszi el... :)

Apuka meg szedje össze magát, és ne sörözgetni járjon vagy ki tudja hová, hanem legyen többet a gyerekével.

Ha meg másra gondolsz, hát akkor sajnálom, aki kibogozza nekem a gondolatodat, annak küldök egy virtuális köszönömöt.

2012. máj. 16. 16:14
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hét végén az anyuka (barátnőm), azt szeretné, amit írtam:"Szombaton anyuka elment délelőtt fodrászhoz, kozmetikushoz, délután az apuka egyedül vitte a babát sétálni, hogy a felesége tudjon takarítani." "

Ezek szerint az anyuka csak szeretne elmenni,de még nem tette?!

Ha így van miért múltidőben írsz?

"A baba fogzik, mivel apukát most léptették elő ezért anyuka éjszakázik."

Ebben most mi a lényeg??? Ha nem fogzik a baba,és ha az apuka nincs előléptetve akkor ő éjszakázik vele?

Nagyon zagyván írsz! Próbáld meg átfogalmazni a kérdésed,mert így nem nagyon értelmezhető!

2012. máj. 16. 16:37
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
És nem kell lepontozni aki nem érti a kérdésed! Szerintem nem véletlenül.
2012. máj. 16. 16:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

De most most ezek közül melyikre vonatkozik a túl nagy kérés?

Eddig mindenki azt írta neked, hogy nem lehet érteni amit írtál, most vagy összebeszéltünk, vagy tényleg elég zavarosan fogalmaztál, gondolkodj el ezen :)

2012. máj. 16. 16:38
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is küldök mert tényleg nem érthető hogy mi nagy kérés az apától?Meg hogy miért túl követelőző a nő?
2012. máj. 16. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!