Ez tényleg túl nagy kérés lenne egy apától? Vagy a nő az, aki túl követelőző?
Hét közben az apuka hétfő, kedd, szerda csak altatás után ért haza (nem munka miatt), pénteken sörözni volt akkor még épp altatásra.
Szombaton anyuka elment délelőtt fodrászhoz, kozmetikushoz, délután az apuka egyedül vitte a babát sétálni, hogy a felesége tudjon takarítani.
A baba fogzik, mivel apukát most léptették elő ezért anyuka éjszakázik.
Megpróbálom újra.
Barátnőm fiának épp jön a foga, sokat kell vele éjszakázni. Mivel a férjét előléptették, ezért ő egyszer sem kel fel a gyerekhez, minden este minden alkalommal barátnőm veszi fel a babát.
Emellett a férje heti 2x tanfolyamon van (hétfő-kedd), szerdán nyelvet tanul, pénteken sörözni megy.
Ezek után a barátnőm annyit kért tőle, hogy a hétvégén vigyázzon rá délelőtt és délután vigye el sétálni.
Bocsánat, hogy értelmetlenül írtam.
Amúgy nem pontoztam le senkit, nem tudom ki és miért tette.
Hát gondolom mivel előléptettek többet dolgozik fáradtabb és reggeltől este ér haza a sok tanfolyam miatt.
Vagy mivel előléptettek annyira fenn hordja az orrát hogy nem hajlandó felkelni sem.:)
De éjszaka nálunk is én kelek fel a picihez úgy is csak nálam nyugszik meg ,meg én ezért kapom a fizetésem hogy gondozzam a picit:)))apa meg azért hogy kipihenten elvégezze a munkáját és vigyázni kell hogy ne rúgják ki.Persze egy szavamba kerül és fel kell hozzá.
Fáradt vagyok én is de alszok amikor a pici.
Igen, az apuka nem akarja, engem kért meg barátnőm hogy most szombaton menjek át.
Az éjszakázás úgy függ össze, hogy az apuka most próbaidőn van az új munkakörben, bizonyítania kell. Nem kap magasabb fizetést. Oké, hogy barátnőm kel fel, de mondjuk egy héten 1-2x az apa is megtehetné. Nem egész éjszaka, hanem mondjuk kedd-péntek egy alkalommal.
A tanfolyamnak semmi köze a munkához, az hobbi.
Esküszöm, harmadszor bontom szótagokra a kérdésed, de még így sem világos.
Szóval van egy apuka, aki egyszerre hétfő és kedd és szerda, és csak altatás után ér haza, de pénteken sörözni ment a haverjaival altatásra. (?)
Szombaton anyuka múltidőben elmegy a fodrászhoz, kozmetikushoz, míg apuka goingol babával sétálni, hogy a nej takarítani tudjon. (?)
A babának jön a foga, és mivel apukát most léptették elő (ennek a kettőnek mi köze egymáshoz?), ezért anyuka éjszakázik (jelen időben, vagy múlt időben?).
És akkor az a kérdés, hogy a férfitól túl nagy kérés-e ez, vagy a nő túl követelőző? (Ami végül is ugyanazt jelenti, szóval már eleve itt elbukott az egész kérdezési mizéria...)
Szóval, kérlek, próbáld kicsit átfogalmazni, érthetőbb formába önteni a kérdésed, mert így még válaszolni sem tudok rá. :S
Nos, én első körben (ha a páromról lenne szó) szépen elmondanám neki, hogy ha hobbiból megy a tanfolyam, akkor legyen szíves abbahagyni, ugyanis a gyereke viszont NEM hobbi.
Egyáltalán nem nagy kérés, sőt, teljesen jogos a barátnőd kérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!