Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szép barátnője van: költséges vele lenni? Mennyit adtok ki rá?
Én nőként mondom hogy egyáltalán nem jó az hogy ha a nő függ a férfitól anyagilag. Avval hogy a férfi ruhát vesz, pénzt ad, lakást bérel a nőnek. Mind evvel egy anyagi függést hozz létre.
Mindent saját magamnak biztositok és megtehetem anyagilag hogy minőségibb, divatosabb, márkás cuccaim legyenek. Nincs olyan hogy majd a barátom megmondja hogy a Samsung mobil jó mert olcsóbb. iPhoneom van és nincs beleszólása. A barátom tudja hogy ha szétmennénk akkor sem kellene lemondanom bármiről is. A férfi szemében pedig mindennek van egy visszatartó ereje hiszen nem kérek tőle pénzt a saját kiadásaimra de mindig külsőleg topon vagyok mellette. Van egy szep, ápolt, csinos, jól öltözött barátnője aki nem kerül neki semmibe. Másképp viselkedik velem. Nem tud választás elé állítani mint ahogy 4#irta : vagy vele ennyiért a belvárosi albérletben vagy a kollégium..
Csak a közös fogyasztást fizeti és a benzint, ill. szülinap- névnap. De szerintem ez a minimum ha már más férfi egy havi fizetést áldozz a nőre.
Nagyon igaza van az utolsónak. Gondoljatok csak bele, milyen jellemmé érik egy nő, aki kislánykora óta szép. Óvóvnéni cska a szép kislányok haját fonta be, csak őket vette ölbe, ha sírtak, mert ők olyan kis cukik, ha a csúnyácska sírt, azt hagyták. A szép kislány az isolában állhat elöl a sorban, foghatja a tanító néni kezét sétakor, mindenki vele akar barátkozni, mert aki szép, arról az emberek ösztönösen feltételezik h kedves, aranyos, jóindulatú, stb. A szépséghez könnyen társítunk más pozitív tulajdonságokat is. A szép lánynak a gimiben nem voltak önbizalomproblémái, mert pattanásos a bőre, nem kellett azon görcsölnie, kivel táncol a szalagavatón, hiszen vele minden fiú akart táncolni, csak ki kellett választania a legszimpibbet. Saját tapasztalat, fősulin volt egy nagyon szép csoporttársam, annyira szép volt, h a 200 fős előadóban a tanárnak szemet szúrt, h nincs ott, vizsgán tőle kevesebbet kérdeztek, ha nem tudott valamit, elég volt egy mosoly, megvolt a kettes. Az állást is hamarabb megkapja az, aki szép, ki ne akarna együtt dolgozni egy jó csajjal? Ha két ugyanolyan képzettségű , végzettségű jelentkező van, akkor azé a pozíció, aki szebb. Ennyi.
A szépeknek minden az ölükbe hullik kislánykoruktól fogva, soha semmiért nem kell imádkozni, reménykedni, drukkolni, harcolni,így aztán nem is becsülik meg, amijük van. Minek is tennék, jó külsővel bármikor lehet új pasija, új állása, stb.
Öhm a sugar baby-sugar daddy kapcsolatra gondolsz?
Mert akkor elég sokba :D
27# szerintem a kérdés a klasszikus nő - férfi kapcsolatokra volt kiírva. Társadalmilag megszokott hogy a férfi vesz ajándékot a nőnek. Ez igy volt 200 éve a monarchiában is szóval nem mai dolog.
Nálatok ki vesz ajándékot kinek kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!