Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akinek szép barátnője van:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szép barátnője van: költséges vele lenni? Mennyit adtok ki rá?

Figyelt kérdés
Tehát a nagyon szexi, szép barátnőkre gondolok, akik nyilván nem ingyen mennek el, csak gazdag, illetve jóképű férfiakhoz...

2015. okt. 15. 14:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
72%

Luxusprostituáltra gondolsz? Mert ők tényleg nagyon drágák lehetnek.

Én úgy érzem, jó nő voltam/vagyok (már elkeltem :)), de összerakták a pasik kezüket-lábukat, ha velük voltam. Viszont mindig tartottam magam annyira, hogy nem adtam el magam kilóra. Soha, senki nem fizetett nekem semmit. A randikon feleztem velük. Kaptam néha ajándékokat, azokat megköszöntem, de ha túlléptek egy általam húzott nagyjábóli értékhatárt, akkor azt sem fogadtam el (pl. aranyékszer). Soha nem az alapján választottam partnert, hogy mennyit keres.

Szerintem a szexi, szép lányok sem mind annyira sekélyesek, mint azt egy külső szemlélő elsőre gondolná. Csak azért mert szép még lehet benne érték belülről is.

2015. okt. 15. 15:04
 2/30 anonim ***** válasza:
27%
Nekem eddig mindig szép barátnőim voltak, és cáfolnám, sosem vártak extra teljesítményt anyagi téren. Más kérdés, hogy az ágyban igen, de hát az mindig megkapták. :)
2015. okt. 15. 15:05
 3/30 anonim ***** válasza:
24%
Kibéreltem neki egy kis lakást a belvárosban amíg fősulira jár, ezen kívül fizetem a nyaralást és a bulizást amikor velem van. Ez kb összesen 220-240 ezer ft havonta ha átlagolom. Eleinte kevesellte, de rájött, hogy milyen megoldások vannak ezen kívül: elmegy egy kollégiumba és egy hat ember által telefingott szobában tengeti a napjait, vagy ha több pénzt akar akkor regisztrál egy prostioldalon, esetleg kifog egy hatvanas papamacit aki hajlandó érte többet fizetni. Végül elfogadta az ajánlatomat mielőtt egy másik lukat választottam volna. 37/F
2015. okt. 15. 15:05
 4/30 anonim ***** válasza:
84%
3-as: elég drága 240 körül fizetni valakinek... mit tud, ami ennyit ér neked? (első válaszadó vagyok, nem vitatkozni szeretnék vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok, hogy ez neked hol jó?)
2015. okt. 15. 15:11
 5/30 anonim ***** válasza:
88%

37 éves pasi, téged nagyon palira vettek :DD

31N

2015. okt. 15. 15:15
 6/30 anonim ***** válasza:
66%
#4 prostik között is van rengeteg ilyen hamvas, fiatal suna, de náluk ha letelt a másfél órás program amire befizetek akkor tipli van. Ja és hivatásosnál nagyon ritkán lehet gumi nélkül keffenteni, esetleg ha törzsvendég vagy hónapok óta akkor lehet megdumálni, de ez ritka, mert az általam kedvelt korosztály (18-24 éves) nem szokott hónapokon keresztül fent lenni egy hirdetőoldalon sem, vagy csak bulipénzre gyűjtenek, vagy kimennek külföldre 5x annyiért mint az itthoni kereset. Ha kiszámolom, hogy egy modellprostinál mondjuk heti 3*1,5 órát töltök az 3*25 ezer ft, egy hónapban 326 ezer ft. Tehát anyagilag is jobban kijövök és így megvan a feeling mintha lenne rendes barátnőm, heti 2-3 alkalommal ott alszom és gumi nélkül szeretkezek vele, mintha szívdöglesztő fejem lenne és legalább 180 cm magas szuperalfa lennék. A nyaralás pedig külön élmény, mindig kíváncsi voltam, hogy milyen lehet elmenni egy csajjal valahova 2 hétre, csak ugye amíg nem voltam eleresztve anyagilag addig nem volt rá lehetőségem, hogy versenybe szálljak a nőkért a modellsrácokkal.
2015. okt. 15. 15:21
 7/30 anonim ***** válasza:
Értem. Köszi a választ :)
2015. okt. 15. 15:25
 8/30 anonim ***** válasza:
70%
Neked még sosem volt dolgod nővel, mint látom. Különben nem lennél ilyen sötét, már bocs. Elképzelésed sincs egy párkapcsolatról és annak alapjairól.
2015. okt. 15. 15:29
 9/30 anonim ***** válasza:
22%
6-os, én csak nem értem a dolgot. Átlag, talán még az sem vagyok pasiként. Ennek ellenére, csinos, akár manöken tipusú csajokkal is tartottam, még 48 évesen is folyamatos kapcsit. Az együttlét alatt fogyasztott dolgokat fizetem. Semmi extra benne. Na és nem szex, hanem szeretkezés. Ehhez nem is kell becsapni, elég úgy beszélni, hogy megérintsd a lelkét.
2015. okt. 15. 15:39
 10/30 anonim ***** válasza:
75%

Attól, hogy valaki szép és szexi, még nem feltétlenül pénzéhes, felszínes liba...

Ha te ilyeneknél próbálkozol, és nincs sikerélményed, ideje a normális értékrendű csinos lányokkal foglalkozni.

2015. okt. 15. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!