Milyen virágcsokrot ajánlotok, ami nem túl költséges, de szép?
Azt te tudod, hogy mennyi penzed van ra. Tudod, fugg attol hogy hol rendeled. Nyilvan masok az arak egy faluban, es egy nagyobb varosban, a setalo utca kozepen, a belvarosban is.
En azt tanacsolom neked, hogy menjel el az egyik viragboltba, es mondd az elado holgynek, hogy pl.5000 Ft-od van, es szeretnel temetesre egy szep csokrot. O fog neked a legeslegjobb tanacsot adni. En csakis igy tennem, megmutatja ott neked helyben a viragot is, valaszthatsz. Ezt igy, a viragnevek alapjan neten keresztul szerintem nehez eldonteni.
Én az első válaszoló vagyok, és csak annyit tennék még hozzá, hogyha a nevük alapján kevésbé ismered a virágokat, a neten megnézheted, hogy mégis az ízlésednek megfelelőek-e, de én a temetés előtt venném meg (ha nem tetetsz hozzá szalagot, amit meg kell írni), hiszen akkor tényleg te - ill. párod választhatja ki a helyszínen a megfelelőt.
És részvétem apukád miatt.
Ha már régóta együtt vagytok a pároddal elég furi hogy ö nem került a szallagra rá. Amúgy úgy szokás ha a gyerekek már önállóak akkor ök külön koszorut csináltatnak. (ha iskolásak még vagy nincs párjuk, külön családjuk akkor nem) álltalában a fökoszoru a házstársá és kisebb koszoruk a gyerkektöl ahova a párjukkal iratják rá magukat. a fö koszou vagy a halott kedvence vagy rózsa, vagy amire van pénz,. de egy szegfü koszorú is nagyon szép tud lenni.
De ha már így alakult akkor a párod csináltason temetési csokrot, ami szintén fenyö alapra megy rá csak kisebb és olcsobb. és rakasatok bele egy 8-10 száll piros vagy lila vagy bordó szegfüt. Ez nem túl drága. De tuti apukád azon sem sértödne meg ha csak egy szállrózsát tenne rá a párod, pl ha enm régóta vagytok együtt.
Egy virágos.
Szia.
Hasonlóan vélekedem,mint a "virágos" előttem szóló.
Én is úgy tudom,az illik,hogyha Ti együtt vagytok,akkor már egy külön koszorút csináltattok.Ha nincs koszorúra abszolúte pénzetek,még olyan módon sem,mint azt a szakértő leírta(szegfű stb..),akkor egy-egy szál virág,és azt teszitek rá a sírra,a gesztus a lényeg,nem pedig a költség,ha valaki egy temetésen azt nézi,hogy ki mekkora koszorút,és milyen virágot visz,akkor az szégyellje magát,és tartson önvizsgálatot!
A pontos válaszom:Ha kevés pénzem lenne,és apum meghalna,akkor én vörös a párom pedig sárga rózsát vinne(mert ezek a kedvencei),de engem kifejezetten zavarna,ha engem ráírnának egy koszorúra,de a páromat nem.Az persze más tészta,ha két hete vagytok együtt,és nem is nagyon ismerte apudat!De a mondatod alapján(apu rám haragudna,hogy költségbe verem a páromat) nem kéthetes kapcsolatról van szó,én a közös koszorúra szavaznék,beszéld meg anyukáddal.
Részvétem!
Sajnos, de érthető módon anyum most elég szétszórt. Nem gonoszságból nem írta rá párom nevét, csak ő nem tartotta fontosnak, tegnap beszéltük barátommal, hogy ő mégis hozna vmi virágot. Igazából nekem sem volt eszembe, csak csütörtökön kérdezte meg párom mamája, hogy együtt csináltatunk-e koszorút. Utána volt nekünk is eszünkbe, hogy neki is illene vmit hozni.
Tehát merő véletlenből alakult így, máskülönben ő is rajta lenne a koszorún, vagy mi ketten vettünk volna. Bár nem igazán tudom, hogy ő hogyan szerepelhetne rajta, hiszen házasok még nem vagyunk, de régóta vagyunk együtt, és jól ismerte apukámat, és nagyon szerették egymást. Így talán jobb, hogy ő külön hoz.
Neked az anyukaddal egyutt, vagy kulon illene koszorut csinaltatni, de mindenkeppen a baratod neve nelkul. Ha meg osszelennetek hazasodva, akkor sem illik a ferjed, te es anyukadat egybe venni!
A baratodnak mindenkepp kulon kell!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!