Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akinek szép barátnője van:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szép barátnője van: költséges vele lenni? Mennyit adtok ki rá?

Figyelt kérdés
Tehát a nagyon szexi, szép barátnőkre gondolok, akik nyilván nem ingyen mennek el, csak gazdag, illetve jóképű férfiakhoz...

2015. okt. 15. 14:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Mindegy minek nevezzük a 37f-es által leírt lányokat nincs különbség a hivatásos és az általa szemlézett "230k" körüli lányok között. Akit pénzben így lehet mérni annak szerintem valódi értéke a 0-hoz közel konvergál azzal egyetemben aki pénzben méri a nőt.
2015. okt. 15. 15:47
 12/30 anonim ***** válasza:
53%
Én 25 éves vagyok, modellkedtem, csak az egyetem miatt abbahagytam. Nem vagyok csúnya, adok is magamra. Egy mű dolog van rajtam: műköröm. Az is a legrövidebb, mert olyan munkát végzek. Én megdolgozom a pénzemért, soha nem használtam ki senkit. Most 4 éves kapcsolatban vagyok, háztartást vezetek és közben dolgozok. A barátom mackós típu, szegényebb volt amikor összejöttünk, én pedig azért mindig jómódú voltam. Aztán mára már azért összekaptuk magunkat. Mindenki mondta, hogy én vele hogy jöhettem össze, abszolút nem egy kategória. Elveszett és kissé igénytelen volt, kocsmázott, cigizett. Amikor összekerültünk, kezdett "rendes ember lenni belőle", most már jobb munkahelye van, nem dohányzik, egyáltalán nem iszik és most már vannak tervei. Még mielőtt jönnének a kommentek, hogy jól tudott dugni: Nem, mert nagyon kisebbrendűségi érzése volt. Szóval annyira nem volt fényes a dolog. Láttam benne fantáziát és adtam neki időt. Most már egy másik ember. Szóval nem reménytelen a dolog, csak egy "rendesebbik alomból valót" kell kifogni.
2015. okt. 15. 15:53
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
nekem nagyon szép barátnőm van, viszont nem vagyok se pénzes, se jóképű, úgyhogy mindegy is gondolom.
2015. okt. 15. 16:01
 14/30 Doctor0710 ***** válasza:
89%
Hát, igazából. neki több pénze van, általában ő fizeti a pizzát nekem.
2015. okt. 15. 16:30
 15/30 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nincs jelenleg barátnőm,de egy nagyon csinos,nem felszínes lánnyal szivessen megismerkedni!(31ffi)
2015. okt. 15. 16:35
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

Eddig csak szép barátnőim voltak mert alapból nem jövök össze olyannal aki nem testzik, és alapból nem jövök össze olyannal sem aki nem dolgozik.

Amelyik elvárta volna h eltartsam őt azt el is küldtem kell a f**aszomnak az olyan pics**a.

2015. okt. 15. 16:49
 17/30 anonim ***** válasza:

Csak annyi hogy a közös programokat ő fizeti meg névnapra, születésnapra szoktam ajándékot kapni (ez kölcsönös ). Meg az ő autóját használjuk.

25N

2015. okt. 15. 16:54
 18/30 anonim ***** válasza:
2%

Nekem van egy pénzes barátom, körülbelül másfél éve együtt vagyunk.

Amit rám költ de burkoltan nevezhetnénk gesztusnak is:

- kocsival jön-hoz-visz amikor kell

- gyakran elmegyünk kajálni vagy rendelünk ha vmire ráéhezek

- mindig vesz nekem édességeket, üdítőt stb

- ha valahova elakarok menni, elmegyünk (másik város, bolt, programok, helyszínek)

És itt kifogytam a "gesztusokbol".

Tényleges anyagiak:

-Ha valamit szeretnék és szerinte is megér annyit megveszi nekem. ( Példa: szeretnék egy telefont, de a Samsungot utálom megpróbálnám az Iphone de ő hülyeségnek tartja hogy 200ezres telefont amiben igaza is van, de engem meg irritál az hogy megveszek 50 ezerrel oclsóbban egy telefont és 2 éven belül szétcsesződik. )

-Ha vásárolni megyünk és látok valami jó ruhát megveszi nekem hiába van nálam pénz. ( Veszek magamnak ruhákat, nem olyan célzattal megyünk hogy nekem vásároljon én nem is várom el tőle csak az én véleményemre ad ruhaügyben ha magának vesz cuccokat. )

-Mindig ad pár ezer forintot, mert én heti két napot dolgozok és hogy mindig legyen nálam pénz ha vmi apróságot megakarok venni vagy szoliba akarok menni vagy kaját veszek. ( Szüleim nem nagyon adnak pénzt munkaközben is ugy vannak vele hogy egyek egésznap egy kiflit! Semmi túlzás nélkül. )

19 éves vagyok,nem érzem ezeket túlzásnak de természetesnek sem, mert tudom hogy mi lehet az és mi nem....

Viszonyítás alapjául:

Voltam együtt egy csúnyán szólva csóró gyerekkel akkoriban nekem is több pénzem volt. Nagyon rendes volt stb, de néha szerettem volna kimozdulni máshova vagy moziba nagyon szívesen mondtam hogy én megoldok mindent. És neki ez nem tetszett ugyhogy nem mentünk. Én pedig nem fogok otthon begubozva lenni hónapokig.

2015. okt. 15. 16:58
 19/30 anonim ***** válasza:
7%

#1: "Szerintem a szexi, szép lányok sem mind annyira sekélyesek, mint azt egy külső szemlélő elsőre gondolná."

DE!

#10: "Attól, hogy valaki szép és szexi, még nem feltétlenül pénzéhes, felszínes liba..."

DE!

A szép nők egyetlen okból felületesek a férfiakkal szemben. Minden ujjukra bármikor kapnak legalább két tucatot. Egoizmus, felszínesség, felfelé törtetés, lefelé taposás, érdekkapcsolatok, akaratosság, önzőség, emberek megvetése. Ez mind jellemzi a szép nők életét. Egy átlagos szépségű lány/nő sokkal jobban tudja értékelni az emberi kapcsolatokat, mint a szebbek.

2015. okt. 15. 17:14
 20/30 anonim ***** válasza:
91%

# 18

Nem érzed magad prostinak?

2015. okt. 15. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!