Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem szeret?
Figyelt kérdés
a parommal 1 eve vagyunk egyutt es most ugy erzem hogy a szakadek szelen allunk! nem tudom hogy meg szerete es egyes jelek arra utalnak hogy mar nem! segitsetek donteni :( tul hamar akad ki ram es sokszor serto megjegyzeseket tesz...mas noket figyel mellettem es bar megszolitottam hogy nem tetszik ez igy nekem o ugyis tovabb csinalja..nem erdekli az erzeseim hogy nekem az rosszul eesik..amit ehet mindent megtettem erte es nem tudom mi ehet ennek az oka hoogy most igy erez :(2015. okt. 7. 16:23
2/5 anonim válasza:
Egy szerető férfi nem így viselkedik, és szerintem ezt a lelked mélyén te is tudod, ezért írtad ki a kérdést.
3/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele a dolgot! Legyen veled őszinte és egyenes, ha nem szeret mondja azt a szemedbe!
Mi nem dönthetünk helyetted, úgyhogy a beszélgetésetek után simán fogsz majd tudni dönteni.
4/5 A kérdező kommentje:
mar probaltam szora birni hogy most koztunk mi van de csak a valasz hogy mar megint kezdem! tudom a lelkem melyen hogy nem szeret csak ezt igy egyedul nem tudom feldolgozni...vagy csak en erzem ezt es tulreagalom....:(
2015. okt. 7. 16:48
5/5 anonim válasza:
Ha már az a válasza, hogy már megint kezded! akkor el kéne gondolkodni a szakításon! Ha nem hajlandó megbeszélni a problémákat, akkor egy ilyen személyre nem alapozhatsz hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!