Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsofikaaa88 kérdése:

Szeret a barátom?

Figyelt kérdés
Tavasszal ráírt egy lány a barátomra, azóta is beszéltek, és női megérzés, de ez engem zavart, pedig nem vagyok féltékeny típus. Akkor azt mondta haverilag beszélnek, és nem érdekli a csaj. Most újra láttam, hogy dumálnak, és zavart, ezt szóvá is tettem neki óvatosan, főleg, miután egy este - csúnya dolog, ég a pofám, de nem hagyott nyugodni a dolog - beleolvastam a levelezésébe és láttam, hogy találkozni akarnak megint, egy sörre, vagy egy pár kör sétára (közel laknak egymáshoz). A barátom erre azt mondta, hogy ő velem akar lenni, fel se merül benne, hogy mással legyen, engem szeret, bla bla.. Majd rákérdeztem, hogy találkoztak-e, és tagadta, és tudtam hogy hazudik. Bevallottam neki a kis titkomat, és nagyon szégyellte magát, és azt mondta el akarta mondani, mert amúgy is csak haverilag találkoztak, de ott akkor, ha amúgy is bántott hogy dumál a csajjal, nem akart tovább bántani azzal, hogy végül találkoztak, csak ezért hazudott, és amúgy sose tenne ilyet velem. Nekem mégis meggyengült a bizalmam... Bízzak benne, higgyek neki? Tényleg szeret, és tényleg csak haveri lehet a dolog, vagy más van mögötte, amit titkol..? Nagyon kettősek az érzéseim... Amúgy tegyük hozzá, nekem is vannak fiúhaverjaim, akikkel találkozok is.. Akkor egy szavam se lehet? Vagy túlbonyolítom a dolgot? Amúgy azt fontos megjegyeznem, hogy érzem, látom, hogy tényleg szeret, tényleg fontos vagyok neki, nem tini vagyok, akinek csak írják, hogy szeretlek és elhiszi.. :) Több, mint 2 éve vagyunk együtt. Segítsetek, fontos a véleményetek, főleg, ha volt valaki hasonló helyzetben!

2015. szept. 24. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szeret de nyilvan nem olyan tokeletes a kapcsolatotok mint azt leirod. 2 ev 28 evesen az meg semmi :)
2015. szept. 24. 11:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben. Amikor a párom haverilag találkozott valakivel, arról nyíltan beszélt. Amikor tagadta, annak oka volt. Ez a kapcsolatunk alatt többször fordult elő...

Az első alkalommal kiderült, hogy ismerkedésnek szánta a találkozgatásokat, és ha kialakult volna valami köztük, akkor szakított volna velem. Túl laposnak érezte a kapcsolatunkat, de ahelyett, hogy azon dolgozott volna, inkább kívül kereste a "bizsergést". Mivel nem alakult ki köztük semmi, naivan elnéztem a találkozgatásokat. Utána átmenetileg jobb lett a kapcsolat...

Legközelebb az egyik exe tűnt fel a színen, vele flörtölgetett bőszen. Azt mondta, soha nem tudna vele újra összejönni, de pl. egy év múltán tudtam meg, hogy találkoztak is...

Évek teltek el, amikor újra felbukkant a színen egy nő, akivel találkozgatott. Saját bevallása szerint barátilag. (Erre később visszatérek.)

A kapcsolatunk súlyos válságba került, ekkor megint lett egy nő, akire már bevallottan ráizgult, de a nő is foglalt fog, és - az exemmel ellentétben - nem akarta megcsalni a párját, csak újdonságra, flörtölgetésre vágyott. Mivel nem lett belőle több, és a nő is egyre hisztisebb, követelőzőbb lett, az exem hamar ráunt, és jött volna vissza hozzám...

Ekkor már nem tudtam megbocsátani, más gondok is voltak a kapcsolatban bőven, amiken nem akart változtatni. Miután szakítottam vele, egy ideig játszotta a mártírt, majd összeköltözött a 3. számú nővel, akivel ugye állítólag csak barátok voltak...

2015. szept. 24. 11:19
 3/13 anonim ***** válasza:
*foglalt volt
2015. szept. 24. 11:19
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

"női megérzés" - Ahj, hagyjuk már, max. egy jó nagy fa_szt éreztek ti meg a pi_csátokban.

A barátod pedig szeret, de nem téged, hanem a másik luvnyát.

2015. szept. 24. 11:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy 28-ak vagyunk, és azt sem, hogy nem lenne tökéletes. Mert AMÚGY, ha ez a kis történet nem lett volna, akkor azt mondhatom, hogy iszonyatosan tökéletes kapcsolatom van, minden szempontból :) Persze most ez nem védekezés, de én így látom, és azok is, akik minket látnak.
2015. szept. 24. 11:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas választ. Hát igazából - egyelőre úgy érzem- ez az én sztorim egy kicsit más tészta, mint a tied volt, az én barátom is találkozott exével, nem zavart, mert bíztam benne, és nem is volt semmi. Megbízunk egymásban. Én is találkoztam exemmel, ő se féltékenykedett. Más lány haverjai is vannak, az se zavar, írtam, nekem is vannak fiú haverjaim. Ez a sztori mégis zavar... :( Csak nem tudom jogosan e. Ezért kérdezek itt.
2015. szept. 24. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:

# 6: Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam: az exemnek is voltak lány haverjai, de ezekről mind nyíltan beszélt, lazán megemlítette, hogy itt voltak, ott voltak, EZÉRT nem zavart. A leírt esetekben viszont mindig lebukott valahogy, és tagadott, amíg csak lehetett. Csak egyértelmű bizonyítékokra vallott, és olyankor mindig az volt a duma, hogy csak barátok... az ellentmondás abban volt (és nálad is abban van), hogy ha tényleg csak barátok, akkor miért tagadja?!

Nálam mindegyik esetről kiderült, hogy ha tagadott, akkor volt hátsó szándéka is. Akikről nyíltan beszélt, ott nem volt.

2015. szept. 24. 11:48
 8/13 anonim ***** válasza:

A hazug fajtáját!

Jogosan nem bízol. Hazudott neked, lebukott, volt bizonyíték is. Ha csak barát (amiben én nem hiszek, rossz tapasztalatból mondom, párom is csinált köcsög dolgot), akkor nem titkolja! Nekem is lehazudta a csillagokat is, pedig neki az semmit nem jelentett. Ja... Én résen lennék a helyedben. Figyelném a viselkedését. Ezek után ne csodálkozzon ha nem örülsz annak a csajnak.

2015. szept. 24. 11:58
 9/13 Költőnő? ***** válasza:
tök mindegy, h mi volt a csajjal; hazudott. Innentől h tudsz bízni benne? Mert én nemigen tudnék, márpedig nálam a bizalom alap. Én nem akarnék/tudnék olyan kapcsolatban lenni, ahol kételkednem kell a másik szavában, meg késztetést érezzek arra h ellenőriznem kell. Megőrülnék bizalom nélkül.
2015. szept. 24. 12:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És lehet hogy naiv vagyok, de próbálom elhinni, hogy csak most az egyszer hazudott, és csak azért, hogy ne agyaljak tovább a dogon, feleslegesen. Sőt, állítólag, a napokban el akarta majd mondani, hogy pár napja találkoztak, ahogy erre kértem, csak nem akkor és nem ott, hogy ne kavarjon fel még jobban. A csajjal amúgy máskor is volt, hogy - véletlenül - összefutottak, és akkor pl mesélt róla. Amúgy meg érzem hogy szeret. Ez a nagyon furcsa. És velem akar lenni, direkt neki szögeztem, hogy ha akarja elengedem, ismerje meg a csajt, nem zavar, de ez a helyzet így igen. És ha megismerte a csajt döntsön. Áhh...
2015. szept. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!