Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom valakinek azt mondta, hogy szeret engem, de neki nő kell. Ez mit jelent?
én 16
ő 20
Ahogy a 3. írta: Valószínűleg gyereklányként viselkedsz, nem érett, felnőtt nőként.
Kérdezz rá nála finoman. Pl. hogy ha változtathatna rajtad akkor mit változtatna.
7, NEKED lehet. másnak lehet, hogy 20 évesen nem más kölykét van kedve nevelgetni. a MILF ugye tudjátok, hogy idősebb anyukát jelent? csak mert olyan bátran dobálóztok a szavakkal... komoly kapcsolatban meg bizonyos korban ez bizony lehet probléma. pl az állandó kapcsolat a volt férjjel/apukával. vagy egy iskolás korú kisgyerek jelenléte mondjuk?
amúgy kérdező, szerintem is inkább arra vonatkozik, hogy még kislánynak tart. azt, hogy lefeküdtetek-e, nem tudom, ha még nem, akkor jelentheti ezt is. vagy a kettőt együtt. a korkülönbség számban nem nagy, de érettség tekintetében nagyon sok különbség van egy gimnazista lány és egy egyetemista fiú között. próbáld meg megtudakolni, hogy mit jelenthet, akár úgy is, hogy őszintén elmondod neki, hogy ezt hallottad, és rákérdezni, hogy mit jelent. nem támadón, kíváncsian. több eredménye lenne, mint itt, idegenektől érdeklődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!